Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Pictorial fierbinte pe plajă! Și-a atins zonele intime cu mâinile în văzul tuturor

Publicat:

Un model a facut un show incendiar pe plaja dupa ce a pozat în ipostaze extrem de fiebinți. Fara sutien modelul a încins imaginația tuturor barbaților.

s-a pozat în cele mai hot ipostaze în costum de baie, iar toate privirile au fost îndreptate catre ea. Posesoarea unui corp de invidiat, știe cum sa cucereasca barbații.

Modelul s-a atins în zonele intime în vazul tuturor. Fara pic de inhibiții, și-a atins sânii și zona intima fara pic de rușine. Cu un slip lila și un maiou din dantela care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua ”lege a plajelor”, pe care trebuie sa o cunoasca romanii care vor sa viziteze Grecia

11:35, 20.03.2024 - Recent, a fost adoptata o noua lege privind plajele care aduce unele schimbari importante in ceea ce privește accesul, facilitațile disponibile și taxele impuse turiștilor. Aceasta lege a plajelor, implementata recent in Grecia, vine ca urmare a necesitații de a gestiona mai eficient aglomerarea și…

Tanar retinut pentru santajarea unui barbat. L-a convins sa se filmeze in ipostaze intime

09:20, 06.03.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost retinut pentru santaj. Pretinzand ca este femeie, acesta a cerut unui barbat imagini cu el masturbandu-se, apoi l-a amenințat ca le face publice daca nu-i da bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?