Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O actriţă celebră a uimit, din nou! A pozat porno pe tractor şi nu s-a abţinut să arate ce poate să facă

Publicat:

Se stie deja ca este o actrita excentrica, careia ii place sa incalce regulile si care vrea sa socheze mereu. Insa, de data aceasta, chiar a creat isterie in randul oamenilor. Aceasta s-a pozat pe tractor si pe cal in pozitii incendiare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

Programul „Un tractor pe ferma”- o oportunitate pentru utilarea exploatațiilor agricole

06:50, 09.04.2024 - Ministerul Agriculturii, condus de social-democratul Florin Barbu, inițiaza programul „Un tractor pe ferma”,  dedicat exploatațiilor agricole cu suprafețe de pana in 400 de hectare. A fost  identificata  suma de 209 milioane de euro și cat de curand se va lansa  programul pentru achiziția de utilaje.…

Romanita Iovan, dezvaluiri din relatia cu Irinel Columbeanu. Cum a cucerit-o afaceristul: „Avea un Oltcit, era foarte elegant”

15:56, 03.04.2024 - La mai bine de 30 de ani de cand au format un cuplu, Romanita Iovan a scos la iveala detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu. Celebra creatoare de moda a povestit cum a cucerit-o fostul milionar de la Izvorani! Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanita Iovan Romanița Iovan, in varsta…

O varianta celebra de intermitent fasting da probleme cu inima - Riscul de deces e uriaș!

03:45, 20.03.2024 - Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor de inima. Dieta a fost ținuta de mai multe vedeteDieta 16:8 presupune post…

Ritual istoric: Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. Turiștii lasa milioane de euro in celebra fantana

10:55, 08.03.2024 - In timp ce monedele vizitatorilor se arunca in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma cu urari de dragoste, sanatate sau revenire in Orașul Etern, ele ofera un ajutor practic unor persoane pe care turiștii nu le vor intalni niciodata.

Celebra dansatoare, casatorita cu un roman. Cuplul face cariera in Marea Britanie VIDEO

10:35, 24.02.2024 - Devenita celebra dupa ce a caștigat de doua ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africana Oti Mabuse este casatorita de 10 ani cu dansatorul roman Marius Iepure.


Ce parere ai despre aceasta stire?