Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO – Nu se respectă regulile de curățenie la Spitalul Clujana, iar oamenii sănătoși intră în contact cu deșeurile biologice

Publicat:

Mai mulți angajați ai reclama ca protocolul de curațenie pe unul dintre circuitele COVID-19 nu este respectat. Mai exact, se face curațenie doar in anumite zile sau o singura data pe zi. Asta in condițiile in care curațenie și dezinfecție ar trebui facut dupa fiecare pacient infectat cu coronavirus sau decedat din cauza COVID-19 și scos prin acest circuit. Pe acest circuit intra oamenii sanatoși, care merg la morga spitalului sa-și recunoasca și recupereze apropiații trecuți la cele veșnice. Din graficul de mai jos rezulta ca nu s-a facut curațenie pe acest circuit, conform…

Citeste articolul mai departe pe ziarulclujean.ro…  

Sursa articol: ziarulclujean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dosar penal pentru fostul șef al Poliției Costinești. Barbatul a fost oprit in trafic de propriii colegi

14:06, 15.05.2024 - Cum s-a intamplat totulConform informațiilor obținute de la Poliția municipiului Mangalia-Biroul Siguranța Rutiera Mangalia, marți seara au primit un apel la numarul de urgența 112 in care era semnalata circulația imprudenta a unui autoturism prin oraș. La fața locului, polițiștii au identificat vehiculul…

Amenințarea tacuta mai grava decat pandemia. Milioane de vieți ar putea fi pierdute

15:11, 13.05.2024 - Oamenii de știința lanseaza un avertisment grav: o amenințare se strecoara pe langa noi, cu potențialul de a depași cu mult efectele tragice ale pandemiei Covid. Milioane de vieți ar putea fi pierdute daca nu se iau masuri.

”Saptamana Verde” la Salubris SA Iași. Buna Dimineața la Radio Iași

09:40, 24.04.2024 - ”Saptamana Verde” la Salubris SA Iași. Oamenii muncitori sunt mereu pe strazile municipiului pentru curațenie. Mii de elevi s-au inscris in programul ”Saptamana Verde” organizata de compania de curațenie Salubris SA Iași. Detalii in matinal de la directorul Salubris SA, Catalin Neculau:  http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/24-apr-salubris.mp3

Ce trebuie sa faci cu molozul și alte deșeuri din construcții daca ai inceput sa renovezi locuința. Regulile sunt stricte ca sa nu riști amenzi

14:55, 19.04.2024 - Exista reguli stricte de evacuare pentru deșeuri rezultate din construcții și renovari, nu le poți arunca la ghena impreuna cu resturile menajere, deși mulți cred asta! Deșeurile de acest tip sunt ridicate contra cost de catre operatorul de salubritate sau de catre o firma specializata, la solicitarea…

"Un test de sange revolutionar ar putea detecta tuberculoza inainte ca simptomele sa apara

16:15, 24.03.2024 - Cea mai mortala boala infectioasa din lume, tuberculoza (TBC sau TB), ucide peste un milion de oameni in fiecare an. Oamenii de stiinta spun ca sunt aproape de a dezvolta un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc boala fara sa stie. Tuberculoza ramane un subiect…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…


Ce parere ai despre aceasta stire?