Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Moment cutremurător pentru Silvia Lăuneanu! A păşit în locul unde i-a murit un prieten drag!

Publicat:

Cântareata a trait momente emotionante. Ea a fost în locul în care si-a pierdut un foarte bun prieten.

, cunoscuta drept "fata cu vioara" sau Silvia de la Vegas, se afla de mai multa vreme în America.

Recent, vedeta a mers la si a fost sa viziteze .

Momentul vizitei la locul unde au avut loc atentatele teroriste din 9 septembrie 2001 a fost unul cutremurator pentru artista, cu atât mai mult cu cât artista si-a pierdut în tragedia respectiva un foarte bun…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Annual event "Romania Day on Broadway" held in New York

22:20, 17.06.2024 - The joy of an event that is organized annually in New York, "Romania Day on Broadway", brought together on Sunday, June 16, thousands of Romanians settled in all corners of America. Prayers were said, the anthem of the two countries was sung, speeches of thanks and words of encouragement were given.

VIDEO Momentul in care o drona turceasca a gasit epava elicopterului in care murit președintele Iranului

17:00, 20.05.2024 - O drona turceasca Bayraktar a cautat timp de 7 ore și 27 de minute elicopterul cu care s-a prabușit președintele iranian Ebrahim Raisi. Autoritațile turce au facut publice imagini cu momentul in care a fost gasita epava.

Craiova: Muzeul Carții și Exilului Romanesc, gazda pentru Festivalul Internațional „Shakespeare”

15:20, 15.05.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc participa la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional „Shakespeare”, care se desfașoara in perioada 16-26 mai. Se vor organiza expoziții și muzeul va fi gazda unor evenimente și spectacole de teatru.Incepand din 16 mai, pe toata durata festivalului, la Muzeul…

Pe ce nu arunca banii Xonia! Cantareața vorbește despre obiceiurile pe care le are: "Sunt fata de casa" / VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Pe ce nu arunca banii Xonia. Artista vorbește despre obiceiurile pe care le are și ne spune cat este de chibzuita și cum se organizeaza atunci cand are nevoie de ceva. Cantareața face declarații la intoarcerea din America.

Anca Serea, declarații neașteptate despre Andreea Raicu. Ce s-a intamplat intre cele doua. „Mi-au atras atenția”

10:31, 07.05.2024 - Andreea Raicu și Anca Serea sunt doua dintre cele mai apreciate aparitii de pe micul ecran, insa, puțini sunt cei care știu legatura dintre cele doua, dar și ce parere are soția lui Adi Sina despre fosta prezentatoare TV.Recent, soția lui Adi Sina a facut o serie de declarații despre Andreea Raicu,…

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!


Ce parere ai despre aceasta stire?