Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Kim Jong Un a ordonat o creșterea producției de rachete: „E o nevoie foarte urgentă. Să fim gata de război”

Publicat:

Liderul nord-coreean a cerut o creștere a producției de rachete pentru a contribui la asigurarea unei „puteri militare copleșitoare” și pentru a fi gata de razboi, a declarat luni presa de stat KCNA, in timp ce Coreea de Sud și se pregatesc pentru exerciții militare anuale, transmite digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Coreea de Nord a lovit cu rachete o insula-ținta aflata la 365 de kilometri distanta

09:25, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, conform Agerpres.

Kim Jong Un a supravegheat testarea unui lansator multiplu de rachete: „Acestea ar fi consecințele daca rivalii noștri ne-ar ataca”

09:20, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, citata de Agerpres.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS

00:05, 25.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS "luna aceasta", chiar inainte de adoptarea unui nou ajutor pentru Kiev de catre Congresul american, a anuntat Departamentul de Stat.

O fetița de 7 ani a fost grav ranita, in urma atacului iranian asupra Israelului, și a fost operata la Spitalul Soroka din Beer Sheva

10:45, 14.04.2024 - Fetița de 7 ani, rezidenta a diasporei beduine, a fost transportata de urgența la Spitalul Soroka din Beer Sheva, sudul țarii. A fost operata, dar este in stare grava, relateaza portalul Walla News. Alte zeci de persoane din intreaga țara au fost ranite foarte ușor cand au fugit in zonele securizate…

Primarul Kievului cere aliaților Ucrainei ajutoare militare de urgența: „Va aparam și pe voi. Acesta nu e razboi, e terorism”

11:40, 12.04.2024 - Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a solicitat de urgenta noi ajutoare militare de la aliatii Ucrainei pentru a respinge atacurile intensificate ale Rusiei asupra tarii sale, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Cum ar putea incepe un razboi intre Coreea de Nord și Coreea de Sud. Scenariile experților

18:50, 03.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-ar putea pregati realmente pentru razboi, au avertizat doi analiști proeminenți in pofida opiniei generale ca un asemenea pas ar fi un act sinucigaș din partea regimului de la Phenian, relateaza Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?