Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto | Jim Carrey, atacat de pinguini

Publicat:

Actorul american s-a... umplu de pinguini. Micuții grasuni alb-negri stau cu el peste tot.

Fie ca doarme, fie ca mananca sau danseaza prin casa, Carrey este urmarit de pinguini. La un moment dat, aceștia mai depun și oua, astfel incat exista șanse mari sa fie și mai mulți.

Daca va gandiți ca actorul are vreo pasiune noua pentru animale care nu se țin in casa, dar vrea sa faca pe grozavul, așa cum se obișnuiește printre vedete, va inșelați.

Este vorba despre noul film in care joaca actorul și interpeteaza rolul unui tanar din ce primește cadou de la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert De Niro, scos de pe lista de premii a unei fundații dupa ce l-a atacat pe Trump

13:10, 01.06.2024 - Actorul Robert De Niro urma sa primeasca un premiu din partea unei fundații afiliata cu Asociatia Nationala a Radiodifuzorilor din SUA, dar organizația a anulat premiul dupa ce vedeta de la Hollywood l-a atacat pe Donald Trump intr-un discurs recent, ținut chiar in apropiere de tribunalul din New York,…

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Reacția Rusiei dupa ce Iranul a atacat Israelul: ”Totul depinde de urmatorii pași”

11:55, 14.04.2024 - Rusia a oferit o prima reacție dupa ce Iranul a atacat Israelul. Aceasta vine din partea reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski. Prim-adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski a declarat ca escaladarea conflictului dintre Iran și Israel ar putea duce…

Iranul a atacat Israelul cu zeci de drone. Netanyahu s-ar fi ascuns intr-un buncar

23:31, 13.04.2024 -  Iranul ar fi lansat un atac impotriva Israelului cu zeci de drone, potrivit site-ului de știri Axios. Dronele ar putea junge in cateva ore pe teritoriul Israelului.Armata israeliana a confirmat lansarea atacului iranian si a declarat ca dronele vor avea nevoie de cateva ore pentru a ajunge in Israel Intr-o…

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?