Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO| Fostul principe Nicolae și-a sărbătorit ziua de naștere la Mănăstirea Oașa: „Am ales să mă bucur de liniște și să fiu în mijlocul naturii la o manastire dragă sufletului meu”

Publicat:

FOTO| Fostul principe Nicolae și-a sarbatorit ziua de naștere la Manastirea Oașa: „Am ales sa ma bucur de liniște și sa fiu in mijlocul naturii la o manastire draga sufletului meu” Fostul principe Nicolae și-a sarbatorit ziua de naștere la Manastirea Oașa: „Am ales sa ma bucur de liniște și sa fiu in mijlocul naturii la o manastire draga sufletului meu” Fostul principe Nicolae, de Roumanie Medforth-Mills, și-a aniversat anul acesta ziua de naștere intr-o locație superba din județul...

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Poftiți la cort! Fanii tricolorilor pot innopta la Euro 2024 in mijlocul naturii!

23:25, 12.04.2024 - Organizatorii Euro 2024 au amenajat un FanCamp minimalist pentru suporteri, la Koln. Naționala Romaniei va juca acolo pe 22 iunie, contra Belgiei. Reprezentativa Romaniei face parte din Grupa E la Euro 2024, iar pe 22 iunie, la Koln, va intalni reprezentativa Belgiei in cel mai dificil meci al acestei…

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Forța naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați VIDEO

12:20, 03.04.2024 - Insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați, este de un verde aprins in aceasta perioada și creeaza un peisaj spectaculos. Formata din cauza scaderii debitului Dunarii, limba de nisip a devenit in ultimii ani o atracție turistica, fiind populata vara de mii de pasari.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!


Ce parere ai despre aceasta stire?