Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO EXCLUSIV / Cine este ultima persoană cu care a vorbit Vasile Burtea, înainte să se sinucidă. Tânărul i-a lăsat un mesaj de adio: „Mă bucur că te-am cunoscut”

Publicat:

, tanarul de numai 18 ani din Buzau care a fost gasit duminica mort in lacul Marghiloman știa exact ce voia sa faca. Rapus de probleme, acesta a luat decizia de a-și pune capat zilelor, nu inainte de a-i lasa unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai un mesaj de adio.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trafic feroviar blocat. O persoana, lovita tren la Galbinași

22:40, 10.05.2024 - Trafic feroviar a fost blocat, in aceasta seara, intre localitațile Tabaraști și Tabaraști Sud, pe tronsonul trenului care se deplasa pe ruta Buzau catre Faurei. ,,Din primele date de la fața locului se pare ca o persoana a fost surprinsa și accidentata de tren.”, anunța IPJ Buzau.

Prințul Harry, mesaj la o școala din Africa, unde a vorbit despre problemele mintale: „E ok sa nu fii ok”

20:15, 10.05.2024 - Prințul Harry le-a spus elevilor din Nigeria ca este in regula sa aiba o zi proasta, in timp ce el și Meghan au inceput o vizita de trei zile in aceasta țara. Vizita in Africa are loc dupa ce Harry a incheiat o scurta vizita la Londra, scrie BBC.

Acces Direct. Ancheta legata de rapirea lui Leonard ia proporții. Tanarul, fața in fața cu o persoana controversata / VIDEO

18:50, 15.04.2024 - Reporterii Acces direct au mers din nou in județul Buzau pentru a afla ce s-a intamplat cu rapirea baiatului in varsta de 20 de ani, Leonard, care a fost luat de pe strada, bagat intr-o duba și dus la o ferma, impotriva voinței lui.

A luat pensia și a fugit: Un barbat va sta 5 ani la pușcarie, dupa ce a lasat o persoana țintuita la pat fara bani

15:10, 29.03.2024 - Un barbat, in varsta de 32 ani, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru comiterea unui jaf. Acesta a urmarit un barbat, care tocmai ridicase pensia pensia lunara a unei persoane țintuite la pat, i-a smuls din mana sacoșa cu cei 4 385 lei și a rupt-o la fuga.

Alexandru Mitrița, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: „Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro”

22:30, 16.03.2024 - Alexandru Mitrița (29 de ani) i-a transmis un mesaj selecționerului Edward Iordanescu, dupa cu Universitatea Craiova a invins-o pe CFR, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii. La finalul meciului, Alex Mitrița, care a marcat al doilea gol al oltenilor, a declarat ca și-a schimbat atitudinea…

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…

Navalnii a lasat un mesaj video pentru eventualitatea in care era ucis: 'Nu fiți inactivi'

18:01, 16.02.2024 - „Ultimul mesaj” al lui Alexei Navalnii catre poporul rus a fost inregistrat intr-un documentar inainte ca moartea sa sa fie anunțata vineri, 16 februarie, de catre serviciul penitenciar din regiunea Yamalo-Nenets, unde iși ispașea pedeapsa. Disidentul le cere rușilor sa nu renunțe. Cel mai proeminent…


Ce parere ai despre aceasta stire?