Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO EXCLUSIV Antonia, vizibil slăbită şi îngrijorată la proces. Şi-a muşcat buzele încontinuu

Publicat:

Antonia se lupta pentru custodia fetitei sale, Maya, cu fostul sot, . Marti a avut loc o noua infatisare la tribunal, iar judecataorea a stabilit un nou termen pe 3 iunie, pana cand cei doi trebuie sa ajunga la o intelegere amiabila. 

Imbracata sobru, Antonia a venit insotita de tatal sau, , dar si de avocatul sau. Solista a fost vizibil nelinistita la venire si nu a incetat sa isi muste buzele in timp ce tatal sau a vorbit cu presa.

EXCLUSIV , primele declaratii dupa proces. Ce spune despre relatia cu Antonia

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia unui tribunal rus: Activele și conturile Deutsche Bank din Rusia vor fi sechestrate intr-un proces legal

17:30, 18.05.2024 - Un tribunal rus a ordonat ca activele, conturile, proprietatile si actiunile Deutsche Bank din Rusia sa fie sechestrate, ca parte a unui proces care implica banca germana, au aratat documentele instantei, citate de Reuters.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…

Antonia, acuzata ca o imita pe Nicole Cherry. Imaginea de la care a pornit totul. Foto

10:45, 15.03.2024 - Antonia este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din Romania. Solista, mama a trei copii, poate fi data exemplu pentru orice femeie care dorește sa aiba o silueta de milioane. Soția lui Velea este in cea mai buna forma fizica a vieții sale, așa ca nu ezita sa posteze pe Instagram imagini…

Chef Florin Dumitrescu, in al patrulea proces la tribunal: ‘Deja incepe sa-mi fie teama’

13:46, 13.03.2024 - Chef Dumitrescu trece printr-o perioada cu adevarat dificila. Celebrul bucatar nu a rezolvat problemele cu Antena Group și continua sa primeasca lovitura dupa lovitura din partea companiei de media. A ajuns deja la al patrulea proces la tribunal și se teme pentru ceea ce va urma. Chef Florin Dumitrescu,…

Cristi Borcea, un nou proces! Cine l-a chemat la tribunal!

22:45, 05.03.2024 - Un nou an, un nou proces pentru Cristi Borcea! Afaceristul a fost citat, alaturi de mai multe persoane, intr-un nou proces care are legatura cu afacerile ilegale pentru care a fost condamnat in celebrul dosar al terenurilor din Constanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?