Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ce surpriză i-a făcut Elly lui Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” aseară, de ziua lui! Fanii au rămas muți

Publicat:

Cristian, fostul concurent de la &"Mireasa pentru fiul meu&" a împlinit frumoasa vârsta de 27 de ani, iar Elly l-a rasfațat cu multe surprize.

Ieri, Elly și Cristian au petrecut împreuna aniversarea înca unui an de viața a concurentului. Iubita sa i-a facut surpriza o petrecere ca la carte, cu baloane, tort facut pe comanda și un întreg perete cu o poza cu ei. Tortul, oricum, a furat toți ochii.

Vezi cum a aratat tortul de la petrecere pe AntenaStars.ro!

A.C.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice: „Taci din gura!” / VIDEO

23:25, 30.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 30 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune și asta pentru ca Antonia a avut o discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice. Iata de ce s-au certat cele doua!

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Surpriza pe care i-a facut-o Robert Drilea Deei Maxer dupa ce s-a zvonit ca s-au desparțit. Copiii ei au fost cei mai incantați

14:35, 13.05.2024 - Robert Drilea și Deea Maxer au aparut impreuna dupa ce inainte de Paște s-a zvonit ca se desparțisera. Cei doi se bucura impreuna cu copiii ei de o vacanța departe de Romania. In urma cu doua saptamani, Deea Maxer a șters de pe Facebook și Instagram toate pozele cu Robert Drilea, inclusiv cele de la…

Iubita lui Cristiano Ronaldo, criticata pentru ținuta pe care a purat-o la biserica! Cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul sfant / VIDEO

22:06, 03.04.2024 - Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost criticata pentru ținuta pe care a ales sa o poarte la biserica. Iata cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul cult. Fanii au pus-o la zid pe rețelele de socializare.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?