Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Marin îi dă peste nas Mihaelei Rădulescu, după ce a luat-o la mișto! Ce mesaj i-a transmis ”Zâna Surprizelor”

Publicat:

și sunt ca șoarecele și pisica de când se știu. Acum, ca cele doua dive lucreza împreuna, nu ezita sa-și adreseze diferite replici acide.

Dupa ce a facut mișto de pe una dintre rețelele e socializare, &"Zâna surprizelor&" i-a dat imediat replica, în mod subtil evident.

&"Integritatea este de neprețuit&", a fost mesajul scurt și la obiect pe care l-a postat pe una dintre rețelele de socializare. Prietenii virtuali ai &"Zânei Surprizelor&" au sarit…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile cu Anca Țurcașiu care au luat pe toata lumea prin surprindere. „Cum aș putea sa nu fiu decat cea mai fericita in brațele lui”

14:01, 19.05.2024 - Anca Țurcașiu, in varsta de 54 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat imagini cu cel de-al doilea barbat important din viața ei, dupa fiul acesteia, care este deja casatorit și are un copil. Artista a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare.Anca Țurcașiu…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Moment istoric. Arabia Saudita, prima participare la Miss World. Mihaela Radulescu a avut un mesaj important de transmis

23:16, 28.03.2024 - Arabia Saudita a intrat in istorie dupa decizia luata in 2024 privind participarea la Miss Univers. In acest an, Rumy Alqahtani va reprezenta statul. Tanara in varsta de 27 de ani are o cariera impresionanta in modeling și nu numai.

STATUL FLORIDA A fost semnata o lege care restricționeaza accesul minorilor la rețelele de socializare

16:00, 26.03.2024 - Potrivit Reuters, luni, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a promulgat un proiect de lege care interzice accesul copiilor cu varsta sub 14 ani la platformele de socializare, .... The post STATUL FLORIDA A fost semnata o lege care restricționeaza accesul minorilor la rețelele de socializare first appeared…

Clubul din Spania a comis-o de Ziua Femeii! Clipul postat pe rețelele de socializare a provocat revolta

19:35, 08.03.2024 - Sporting Gijon, divizionara secunda din Spania, a postat un clip controversat de Ziua Internaționala a Femeii. Fanii s-au revoltat, iar imaginile au fost editate. Sporting Gijon, ocupanta locului 5 in liga secunda spaniola, a incercat sa marcheze Ziua Internaționala a Femeii cu un clip de impact. N-a…

A picat Facebook-ul. Este afectat si Facebook Messenger

17:55, 05.03.2024 - Facebook si Instagram au suferit intreruperi masive, lasand zeci de mii de utilizatori in imposibilitatea de a accesa popularele platforme de social media .Problema pare a fi globala. Reteaua de socializare Facebook sufera de o pana masiva in cursul zilei de marti dupa amiaza, utilizatorii au raportat…

Dupa „Fetița Zurli”, inca un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoara”

17:55, 04.03.2024 - Gașca Zurli este indragita de o mulțime de copii din Romania. Personajele simpatice au adus multa bucurie micuților, insa, acum, au fost anunțate vești neplacute. Dupa ce „Fetița Zurli” a decis sa plece din grup, Ionuț Varodi a anunțat retragerea, dorindu-și sa se implice in alte proiecte personale.


Ce parere ai despre aceasta stire?