Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adriana şi Valentin, câştigătorii sezonul 5 MPFM sunt mai grijulii ca niciodată în privinţa alimentaţiei! Oare care este motivul?

Publicat:

Castigatori sezonului 5 din show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu", Adriana si Valentin, au o viata din ce in ce mai sanatoasa. O recomanda chiar si celor care ii urmaresc. Oare au de dat vreo veste mare?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au facut alaturi de bebelușul lor. Cat de adorabili sunt impreuna

17:00, 29.02.2024 - Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit sa aduca o raza de lumina și caldura in inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?