Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO | Accident spectaculos în centrul Sibiului. Două mașini s-au tamponat, iar una s-a răsturnat. Doi copii, printre răniți

Publicat:

Un șofer din Buzau s-a rasturnat cu mașina in Sibiu. Un conducator auto, originar din Buzau, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturims , nu a acordat prioritate intr-o intersecție de pe bulevardul Victoriei și a lovit o alta mașina, marca , care circula regulamentar. In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, iar autotusirmul Opel a fost grav avariat. Mai mult, doi minori, un baiat de 9 ani și o fata de 12 ani, dar și alți doi tineri, de aproximativ 20 de ani, au fost transportați la spital. Șoferul vinovat nu prezinta vatamari corporale, informeaza Poliția Rutiera…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident spectaculos pe A1! O autocisterna cu oțet s-a rasturnat/ Foto

16:55, 11.05.2024 - O autocisterna care transporta otet si o masina cu platforma care transporta un microbuz, au fost implicate intr-un accident rutier pe autostrada A1, in apropiere de Deva, in judetul Hunedoara. Soferul autocisternei a fost dus de urgenta la spital.

Opt raniți, intre care trei copii, intr-un accident cu trei mașini, in Caraș-Severin

17:46, 30.04.2024 - Opt raniți, intre care trei copii, intr-un accident cu trei mașini, in Caraș-SeverinOpt persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident care a avut loc marți pe DN 58B, in județul Caraș-Severin, scrie mediafax.

FOTO ȘTIREA TA Accident in Alba Iulia: Doua mașini s-au tamponat in zona cimitirului

17:20, 29.04.2024 - FOTO ȘTIREA TA Accident in Alba Iulia: Doua mașini s-au tamponat in zona cimitirului FOTO ȘTIREA TA Accident in Alba Iulia: Doua mașini s-au tamponat in zona cimitirului Un accident s-a petrecut luni, in jurul orei 16:30, in Alba Iulia in zona cimitirului intre doua autoturisme. Citește și: ȘTIREA TA…

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Baiat de 18 ani, mort intr-un accident la Plenița

10:56, 27.04.2024 - Un baiat de 18 ani a murit pe loc, vineri noapte, dupa ce mașina in care era pasager s-a rasturnat pe raza localitații doljene Plenița. Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, vineri noapte, la ora 00.07, despre un accident produs pe DJ 561A, intre localitatile Plenița și Unirea. La fața…

Trei accidente intr-o ora, pe E85. Un TIR derapat s-a rasturnat peste o duba omorand șoferul pe loc VIDEO

16:00, 12.03.2024 - A fost val de accidente in Buzau, din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de carosabil umed. Un șofer de 49 de ani, din Covasna, a murit strivit in duba peste care s-a rasturnat un TIR. Coliziunea s-a produs pe șoseaua europeana E85.

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.


Ce parere ai despre aceasta stire?