Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Accident mortal în Constanţa! Un tânăr doctor a spulberat o femeie cu motocicleta

Publicat:

Un accident mortal a avut loc joi seara la iesirea din Constanta. Un medic a lovit cu motocicleta o femeie de 65 de ani care a decedat la locul incidentului, apoi a murit si doctorul, potrivit reporterntv.ro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

ACCIDENT MORTAL la DRAGOEȘTI: Șoferul mașinii și un minor de 15 ani, din Dragașani, au decedat, iar o fata de 14 ani, din Olt, e ranita

18:41, 07.04.2024 - La data de 7 aprilie a.c., in jurul orei 03:30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Valcea au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, in localitatea Dragoești, pe DJ 678. Din primele verificari efectuate, a reieșit faptul ca, un tanar,…

Accident mortal, in Dambovița! O femeie și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR

16:50, 29.03.2024 - Un accident mortal a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe raza orașului Gaești, la intersecția DN 7 cu DN 61. O femeie de 66 de ani, din localitate, și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR. La volanul ansamblului de vehicule se afla un barbat din județul Valcea, in varsta de 62 de ani. Polițiștii…

Accident mortal in Dambovița! Un pieton a fost spulberat de un motociclist de 31 de ani

20:05, 24.03.2024 - Un accident deosebit de grav a avut loc, duminica seara, pe DN 1A, pe raza localitații Crevedia. Un motociclist, de 31 de ani, din județul Teleorman, a lovit in plin un pieton. In urma impactului, pietonul, un barbat, de 56 de ani, din județul Olt, și-a pierdut viața. Totodata, motociclistul a fost…

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.


Ce parere ai despre aceasta stire?