Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Accident cumplit pe DN 15D! Familie cu copil de 5 anişori, spulberată pe şosele

Publicat:

Un accident cumplit de circulatie a avut loc sambata pe DN 15D, in Vaslui. Un barbat a lovit din plin o masina in care se afla un cuplu si fetita lor, conform Obsevator, care citeaza vremeanoua.ro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suceava: Patru persoane, printre care si un copil, ranite in urma unui accident la Milisauti

18:00, 27.03.2024 - Patru persoane, printre care si un copil, au fost ranite in urma unui accident rutier produs, miercuri, pe raza localitatii Milisauti, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava. Potrivit acestora, cele patru victime se aflau in doua autoturisme care au intrat…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Vaslui: Patru persoane, printre care doi copii de 3 si 6 ani, ranite intr-un accident produs pe DN 24

17:25, 14.03.2024 - Patru persoane, printre care doi copii in varsta de 3, respectiv 6 ani au fost ranite joi, in urma unui accident rutier produs pe DN 24, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). La locul producerii evenimentului au intervenit o autospeciala de stingere echipata cu…

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident bizar la Vaslui. Doi barbati au fost raniti grav, dupa ce unul dintre ei a cazut, de pe o schela, peste celalalt

15:50, 07.03.2024 - Doi barbati care lucrau la exteriorul unei case, in municipiul Barlad, au fost raniti, dupa ce unul dintre ei a cazut de pe o schela peste celalalt care sustinea schela de la sol. Ambii barbati au fost preluati de ambulante si transportati la spital.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?