Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal/ Liga a II-a: De acum, play-off și play-out

Publicat:

Duminica s-a incheiat sezonul regulat al eșalonului secund, iar ieri s-au tras la sorți meciurile din a doua faza a campionatului. U Craiova 1948, Dunarea Calarași, CS Mioveni, Rapid, Csikszereda și ASU Poli se bat pentru promovare, restul de 14, imparțite in doua grupe, pentru evitarea retrogradarii. „Laterna roșie” la finalul primei parții a stagiunii, […] / Liga a II-a: De acum, play-off și play-out apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Final de campionat cu scandal: Craiova și Voluntari retrogradeaza, Dinamo se salveaza de caderea directa

23:35, 12.05.2024 - FCU Craiova 1948 și FC Voluntari sunt echipele care retrogradeaza direct din Superliga, dupa o ultima in etapa cand 5 echipe s-au luptat pentru un loc de salvare și doua de baraj.Dinamo și FC Botoșani merg la baraj, unde vor juca impotriva Csikszereda, respectiv Mioveni.

Fotbal: Radu Crișan aproape de promovarea in prima liga cu Gloria Buzau

18:36, 04.05.2024 - Turdeanul Radu Crișan, legitimat la Gloria Buzau, este aproape de o revenire in prima liga a fotbalului romanesc, cu formația buzoiana. Gloria Buzau mai are nevoie de o victorie in ultimele doua etape, pentru a-și asigura locul in prima liga de fotbal. Buzoienii sunt pe locul 4 in playoff, dar echipele…

Anamaria Prodan a reacționat, dupa ce Laurențiu Reghecampf ar fi vrut sa-l cheme pe Dan Alexa ca martor la procesul de divorț: „Se agața disperați de mine”

14:10, 02.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat imediat dupa ce s-a vehiculat ca Laurențiu Reghecampf ar vrea sa il cheme pe Dan Alexa ca martor la procesul pe care il au. Totul a pornit dupa ce Corina Caciuc, actuala iubita a antrenorului, a fost chemata ca martor in procesul de divorț.Recent s-a speculat ca Laurențiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?