Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul preşedinte al CJ Bihor, Kiss Alexandru, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare

Publicat:

 Fostul presedinte al CJ Bihor, , a fost condamnat luni de catre la 8 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si infractiuni de coruptie.  Sentinta nu...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condamnat la inchisoare grea intr-un dosar privind taieri ilegale de arbori

16:40, 07.04.2024 - La data de 5 aprilie polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala nr. 7 Malini, au primit spre executare Mandatul de Executare a Pedepsei Inchisorii din aceeași zi emis de catre Judecatoria Campulung Moldovenesc, privind pe un barbat in varsta de 47 ani din  Slatina,  acesta fiind condamnat la pedeapsa…

Sentința pentru criminalul din Berceni. Marcel Serbuc a fost condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.

Traficantul oradean prins de polițiști cu ajutorul lui „Burghezu’”, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

14:41, 02.04.2024 - Un oradean de 39 de ani a fost ridicat de polițiștii de la Compartimentul Urmariri Bihor și dus la penitenciar, dupa ce Curtea de Apel Oradea a menținut, luni, condamnarea acestuia la trei ani de detenție pentru trafic de droguri.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?