Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta preşedintă a Coreii de Sud REFUZĂ să depună mărturie în procesul moştenitorului Samsung

Publicat:

Fosta presedinta a Coreii de Sud Park Geun-Hye a refuzat din nou, miercuri, sa depuna marturie in procesul pentru coruptie intentat mostenitorului Samsung, invocand motive de sanatate, relateaza AFP, potrivit agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Audieri incheiate, in procesul penal contra lui Donald Trump, care a refuzat sa depuna marturie

20:56, 21.05.2024 - Donald Trump a refuzat sa depuna marturie in procesul sau penal in care este acuzat ca a platit o starleta de filme X pentru ca aceasta sa ascunda o relatie intima a lor, proces ale carui audieri s-au incheiat marti, transmite AFP.

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Biden a fost invitat sa depuna marturie in Congres despre participarea rudelor in afacere

00:35, 29.03.2024 - Președintele american Joe Biden a fost invitat sa depuna marturie despre posibila sa implicare in afacerile rudelor sale in fața Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, se precizeaza intr-o scrisoare a președintelui comitetului, James Comer (republican, Kentucky).


Ce parere ai despre aceasta stire?