Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta logodnică a bărbatului care a ucis-o pe Adriana, fetița din Dâmbovița, declarații teribile: ”A fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei!”

Publicat:

, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetița de doar 11 ani din Dambovița, a fost logodit in urma cu opt ani de zile. Femeia, insa, a decis sa se desparta de el și a oferit detalii despre trecutul ”negru” al barbatului de 46 de ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita moarta, declarații! Vor sa se faca dreptate și sa fie gasit criminalul fiicei lor: "Au fost amenințari..." / VIDEO

18:05, 28.05.2024 - Parinții micuței Raisa, fetița care și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic, sunt sfașiați de durere. Cei doi spun ca au fost dați in care au fost amenințari cu moartea. Copila in varsta de doi ani și jumatate și-ar fi gasit sfarșitul din cauza unor datorii?! Ce declarații au facut parinții micuței.

Bacterii periculoase, descoperite in mancarea consumata de fetita de 4 ani care a murit impreuna cu bunica ei

11:50, 03.05.2024 - Au venit primele rezultate ale analizelor de laborator din probele prelevate de catre inspectorii sanitar-veterinari in cazul fetiței care a consumat peste de la magazinul din sat si a murit la scurt timp impreuna cu bunica ei. Citește și: Fosta contabila a Primariei Corbi, condamnata la 6 ani de inchisoare.…

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Prima executie in Georgia, din ultimii 4 ani: Willie James Pye a fost condamnat la moarte dupa ce și-a violat și ucis fosta iubita

11:15, 21.03.2024 - Statul american Georgia a procedat miercuri la prima sa executie dupa 2020, cea a unui american condamnat in 1996 la pedeapsa capitala pentru rapirea, violarea si uciderea fostei sale partenere, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?