Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui George Clooney, într-o relaţie cu un român. Bărbatul e mai tânăr cu 15 ani 

Publicat:

Fosta iubita a lui , intr-o relatie cu un roman. Barbatul e mai tanar cu 15 ani  Continue reading Fosta iubita a lui , intr-o relatie cu un roman. Barbatul e mai tanar cu 15 ani  at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

Gorj: Tanar cercetat de poliție dupa ce a amenințat cu moartea fosta iubita și a spart un parbriz

11:10, 04.03.2024 - O femeie, in varsta de 29 de ani, din Crasna, Gorj, a fost amenințata ieri cu moartea, de catre fostul sau concubin, de 30 de ani, din comuna Bumbești-Pițic. Din cercetarile efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul ca barbatul ar fi mers in comuna Crasna și, pe fondul geloziei, ar fi…

Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu

21:55, 29.02.2024 - Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu Un tanar de 19 ani din Maramureș a mers la liceul din Salaj unde invața fosta iubita in varsta de 17 ani, a agresat-o fizic, dupa care a rapit-o. In doar cateva ore, polițiștii au dat de urma celor doi și…

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?