Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a căsătorit! Ana Maria Georgescu, o mireasă de nota 10. FOTO

Publicat:

, fosta iubita a lui , s-a casatorit in secret cu ! In urma cu putin timp, a facut publice cateva fotografii de la nunta, iar zambetul este, clar, accesoriul principal!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Cristian Marinescu continua seria dezvaluirilor. Maria Lungu, adevarul despre relația cu mama lui, dupa ce doamna Daniela a spus ca este prietena cu ea / VIDEO

13:20, 26.04.2024 - Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, a format un cuplu in urma cu ceva timp cu Maria Lungu, tanara care a facut lumina cu privire la relația lor. Concurentul a declarat ca deși și-a dorit ceva serios, iubita lui de la acea vreme nu a vrut același lucru. Maria Lungu spune ca s-a saturat ca tanarul…

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Mireasa, sezon 8. Cum a raspuns Daria, dupa ce s-a speculat ca s-ar fi casatorit in secret cu Adrian. Cei doi vor fi nași

12:10, 18.03.2024 - Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au aparut zvonuri cum ca Daria și Adrian s-ar fi casatorit in secret. Fosta concurenta a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nunta care are loc vara aceasta.

Fosta iubita celebra a lui Stelea, detalii neștiute: „El era casatorit atunci. Il am și acum in suflet”

11:15, 17.03.2024 - Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu Fostul portar al echipei naționale. Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de casatorie cu Bogdan Stelea, insa cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au desparțit. Fostul mare portar a vrut sa o ceara…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?