Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta ispită de la Insula Iubirii, la un pas de operație! Maria Ilioiu se confruntă cu grave probleme de sănătate: ”Abia mă mișc”

Publicat:

, fosta ispita de la , se confrunta cu grave probleme de sanatate. Blondina a ajuns de urgența pe mana medicilor, asta dupa ce a simțit dureri uriașe la coloana. Din pacate, diagnosticul este unul dur, hernie de disc, iar fosta ispita ar putea sa sufere o operație in curand.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Știrile Antena Stars. Baboiash a primit un diagnostic crunt pentru fiul sau. Cu ce probleme se sanatate se confrunta copilul: ”M-am simțit neajutorat” / VIDEO

19:30, 29.02.2024 - Baboiash a avut parte de șocul vieții sale cand fiul cel mic a fost diagnosticat cu autism. Artistul a mers la mai mulți medici pentru a-i oferi o copilarie normala, iar la distanța la 4 ani a reușit sa faca acest lucru. Acum, vrea sa-i ajute și pe alți parinți care se confrunta cu probleme ale micuților.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Cum arata noul iubit al Adrianei Minea de la Insula Iubirii. Ispita și partenerul ei au avut o vacanța de vis, la inceputul anului / FOTO

17:05, 21.02.2024 - Adriana Minea de la Insula Iubirii și-a gasit marea dragoste, la ceva timp dupa competiție. Fosta ispita se iubește cu un prosper om de afaceri care activeaza in domeniul vanzarilor de parfumuri aduse de peste hotare. Cei doi merg des in vacanțe de vis și se bucura de cele mai frumoase experiențe impreuna.

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!

Rugaciunea pe care trebuie sa o rosteșți in 5 februarie, de Sfanta Mucenița Agata. Le apara pe femeile care se confrunta cu probleme de sanatate

23:30, 04.02.2024 - Credincioșii o sarbatoresc maine pe Sfanta Mucenița Agata, cunoscuta drept o protectoare a femeilor care sufera de cancer la san. Le apara pe toate femeile, indiferent de problema de sanatate cu care se confrunta. Iata o rugaciune pe care trebuie sa o spui in data de 5 februarie.

Cum arata Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, fara extensii, acid in buze și cu parul blond. Tanara avea doar 21 de ani

14:10, 03.02.2024 - Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, era de nerecunoscut la varsta de 21 de ani. Tanara a publicat o imagine in care nu avea extensii și acid in buze. In plus, puțini știu ca aceasta a fost și blonda.


Ce parere ai despre aceasta stire?