Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost consilier prezidențial: Sky News are dreptate! Șeful SRI și șefii Poliției ar fi trebui demiși

Publicat:

Scandalul declanșat de ancheta celor de la prin difuzarea reportajului ”Criminal Gang Selling Military Weapons” nu se oprește aici. Dupa ce DIICOT și serviciile de informații au devoalat ca ar fi vorba despre o facatura de reportaj apare un punct de vedere cu totul surprinzator din partea unui fost consilier prezidențial, dar și fost ambasador al Romaniei in Finlanda și Estonia.

Vezi și: BOMBA Plangere PENALA la DNA impotriva lui / DOCUMENT

susține intr-un comentariu ca in fapt asistam la o operațiune de mușamalizare a unor dezvaluiri…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul dintre Piedone și postul tv Realitatea continua. Edilul acuza ca este urmarit de o 'presa mafiota'

12:56, 18.05.2024 - Candidatul la primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone acuza Realitatea Plus de practici mafiote, precizand ca a fost declanșata o adevarata operațiune impotriva sa. Edilul susține ca au fost sesizați procurorii și a fost chemata o ambulanța acasa la el.

Piedone, noi detalii despre scandalul Realitatea TV: S-a facut plangere penala pentru harțuire

06:35, 16.05.2024 - Cristian Popescu Piedone a venit cu noi detalii vis-a-vis de scandalul cu postul de televiziune Realitatea TV. Edilul susține ca in urma incidentului de miercuri, cand jurnaliștii de la postul TV au patruns in sediu, va depune plangere penala pentru harțuire. Cristian Popescu Piedone: Eu nu platesc…

Suntem campionii UE la inflație. Martie, a treia luna la rand in care Romania a avut cea mai mare inflație din Uniunea Europeana

17:11, 17.04.2024 - Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut in luna martie pana la 2,6%, de la un nivel 2,8% in februarie si unul de 3,1% in ianuarie, insa Romania este, pentru a treia luna la rand, tara cu cea mai ridicata inflatie din blocul comunitar, arata datele publicate miercuri de Eurostat.In luna…

PAOK a depus plangere la UEFA pentru 'violente' ale poliției impotriva suporterilor

18:25, 12.04.2024 - Clubul lui Razvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plangere la UEFA in legatura cu modul in care fortele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen, informeaza News.ro.

Biden i-a cerut lui Netanyahu sa incheie urgent un acord pentru o incetare imediata a focului in Gaza: „Situația e inacceptabila”

21:41, 04.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, i-a cerut joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, sa „incheie fara intarziere un acord” pentru o „incetare imediata a focului” in Fasia Gaza, transmite Sky News.

Copilul de 12 ani care a comis atacul armat mortal la școala din Finlanda a dezvaluit motivul

15:50, 03.04.2024 - Motivul pentru atacul armat mortal de marți de la o școala din Finlanda, in urma caruia un baiat de 12 ani și-a pierdut viața, a fost bullying-ul, a transmis poliția finlandeza citata de Sky News.

Doar șapte țari din lume indeplinesc standardele OMS privind calitatea aerului

15:10, 19.03.2024 - Australia, Estonia, Finlanda, Grenada, Islanda, Mauritius și Noua Zeelanda sunt singurele respecta limita recomandata de Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) pentru micile particule in suspensie expulzate de mașini, camioane și procese industriale.

Cerere in creștere pentru eliberarea Cardului European pentru Dizabilitate

13:55, 04.03.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a anunțat ca cetațenii romani care prezinta un handicap pot solicita eliberarea Cardului European pentru Dizabilitate, acest document putand fi utilizat in state membre ale Uniunii Europene (Slovenia, Cipru, Belgia, Italia, Estonia, Finlanda, Malta și Romania).…


Ce parere ai despre aceasta stire?