Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forumul economic al lui Putin arată izolarea Rusiei. Vizitatorii, îndemnați să aducă dolari și euro

Publicat:

Forumul economic de la (SPIEF) a fost un magnet pentru politicienii și investitorii globali pana la invazia trupelor rusești in Ucraina. Acum a devenit o masura a izolarii tot mai profunde a Rusiei. Organizatorii s-au straduit sa atraga figuri politice de unde au putut, potrivit programului evenimentului din acest an, deschis miercuri, deoarece chiar […] The post Forumul economic al lui Putin arata izolarea Rusiei. Vizitatorii, indemnați sa aduca dolari și euro first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa-l convingi pe Putin ca va pierde razboiul

05:25, 16.06.2024 - Doua idei domina dezbaterea privind modul in care se poate pune capat razboiului din Ucraina: Occidentul ar trebui fie sa faca presiuni asupra Ucrainei pentru a face concesii Rusiei, fie sa sprijine eforturile Ucrainei de a invinge pe campul de lupta.

Razboiul din Ucraina. Summit-ul pentru pace din Elveția a inceput fara sprijinul principalilor aliați ai lui Putin

11:40, 15.06.2024 - Lideri din aproximativ 100 de țari s-au adunat in Elveția pentru Summitul pentru Pace, care este menit sa ajute la incheierea razboiului Rusiei impotriva Ucrainei. Cu toate acestea, absența aliaților puternici ai Moscovei, precum China, va slabi potențiala influența a evenimentului, scrie Reuters.

Ungaria nu renunța sa cumpere gaze naturale din Rusia, in ciuda presiunilor, spune ministrul de externe

18:10, 06.06.2024 - Ungaria nu are de gand sa inceteze sa cumpere gaze rusesti, in pofida presiunilor, pentru ca este multumita de cooperarea cu Rusia in ceea ce priveste livrarile de gaze naturale, a declarat joi, 6 iunie, ministrul ungar al de Externe, Peter Szijjarto, a relatat Reuters, citata de Agerpres.Prezent la…

Ce se ascunde in spatele amenințarilor nucleare ale lui Putin? Explicația analistului George Friedman

13:56, 05.06.2024 - Amenințarile nucleare așe Rusiei ascund alte intenții. Intenția sa principala este de a crește prețul potențial al razboiului in Ucraina dincolo de ceea ce SUA este pregatita sa susține George Friedman intr-o analiza pentru Geopolitical Futures.

Potențialul economic și militar al Rusiei ar crește periculos daca Putin ar cuceri Ucraina

15:51, 04.06.2024 - Daca Rusia ar cuceri intreaga Ucraina, ar fi un cadou pentru Kremlin. Nu vorbim de o victorie politica a Rusiei sau chiar de un triumf militar sub forma accesului la granițele UE. Vorbim despre tot ceea ce ar caștiga Moscova daca i s-ar permite sa preia controlul deplin asupra vecinului sau.

Arme pentru Ucraina din banii lui Putin: Cum vrea UE sa foloseasca 3 miliarde de dolari din activele inghețate ale Rusiei pentru Kiev

16:21, 08.05.2024 - Liderii UE sunt pe cale sa aprobe un plan prin care profiturile, in valoare de circa 3 miliarde de euro, provenite din investirea activelor rusești inghețate in Occident, sa fie utilizate pentru a cumpara arme pentru Ucraina, informeaza Politico.

Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca anunta un nou pachet de ajutor umanitar de 33,2 milioane de dolari pentru Ucraina

00:10, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Macron il va presa pe Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra lui Putin: „Trebuie sa lucram cu China pentru a construi pacea”

17:10, 03.05.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron il va presa pe omologul sau chinez Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra Rusiei pentru a contribui la solutionarea razboiului din Ucraina, in timpul turneului european al liderului chinez de la inceputul lunii mai. Potrivit analiștilor insa, nu exista prea…


Ce parere ai despre aceasta stire?