Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flota SUA îşi desfăşoară toate forţele armate necesare unui război cu Iranul în Strâmtoarea Ormuz

Publicat:

Semnele unui potential conflict militar cu Iranul continua sa se inmulteasca, dupa ce astazi US Navy si-a facut clare intentiile prin anuntul ca va trimite patru noi nave destinate sa curete minele de pe canalele navigabile vitale ale .

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Stație radio mobila ruseasca, distrusa de ucraineni

03:26, 14.06.2024 - Forțele de Operațiuni Speciale ale Ucrainei au anunțat ca au distrus o stație radio mobila R-416GM a armatei ruse, intrerupand comunicațiile dintre postul de comanda și unitațile de pe teren ale inamicului, fara a preciza momentul și locul atacului. Lovitura a fost surprinsa intr-o inregistrare video…

VIDEO Scene de razboi civil pe teritoriul Franței: Ciocniri violente intre locuitori și forțele de ordine

10:11, 17.05.2024 - Intariri ale poliției franceze au inceput sa soseasca in Noua Caledonie in cadrul unei operațiuni de amploare pentru a recaștiga controlul asupra capitalei Noumea, a declarat vineri (17 mai) cel mai inalt oficial francez din acest teritoriu insular din Pacific.

Razboi in Gaza: atacurile brutale in Rafah adancesc coșmarul umanitar

08:15, 10.05.2024 - Israelul continua operațiunile militare in Rafah, ignorand avertismentele SUA, in timp ce tensiunile cresc in regiunea Orientului Mijlociu. Premierul Benjamin Netanyahu ignora amenințarea președintelui Joe Biden de a opri livrarile de arme catre Israel, declarand ca țara sa este pregatita sa lupte pentru…

Razboi in Ucraina, ziua 796. ISW: Rusia nu dispune de forțele necesare pentru a cuceri orașul Harkov

15:10, 29.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune barbaților sa revina in Ucraina pentru a-și inlocui pașapoartele expirate, ridica preocupari in randul celor cu varste cuprinse intre 18 și 60 de ani, deoarece exista riscul de a fi recrutați in armata.

Iranul a sechestrat o nava „cu legaturi'” cu Israelul in Golf

15:31, 13.04.2024 - Fortele speciale maritime ale Gardienilor Revolutiei iranieni, armata ideologica a Republicii Islamice, au sechestrat un portcontainer „cu legaturi” cu Israelul in Golf, a anuntat agentia oficiala Irna, relateaza agerpres.ro.

Legea privind mobilizarea fortele armate, adoptata de parlamentul de la Kiev

13:00, 11.04.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat joi un proiect de lege care inaspreste mobilizarea in fortele armate, informeaza AFP, care apreciaza ca este vorba despre un text controversat pentru ca nu prevede si un termen de lasare la vatra pentru militari. „Gata! Legea privind mobilizarea a fost adoptata. 283 (de…

Lukașenko a mers la granița vestica a Belarusului sa anunțe ca se „pregatește de razboi”: „Sincer, facem pregatirile necesare”

17:30, 02.04.2024 - Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat ca se pregatește de razboi, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de granița Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relateaza Ukrainska Pravda.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Forțele ruse ataca obiective de insfrastructura critica langa orașul Dnipro - LIVE TEXT

06:50, 29.03.2024 - "Inamicul a atacat situri de infrastructura critica din regiune", a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Serhii Lisak."Scopul principal al inamicului este poporul nostru si obiective vitale ale populatiei".Lisak nu a clarificat despre ce tip de atac este vorba, dar comentatori de…


Ce parere ai despre aceasta stire?