Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florinel își cere iertare de la Vali Vijelie! Ce regretă manelistul: „Fiind în perioada mea de glorie...”

Publicat:

In exclusivitate pentru , Florinel și-a cerut iertare de la , dar și de la  alți colegi. Ce regreta manelistul, dar și din ce motiv s-a retras din muzica in urma cu mai mulți ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Adrian Minune știe cel mai bine cum e cu “mama la copii și pofta inimii”. Vali Vijelie știe clar ce e in sufletul colegului de breasla cand canta aceasta piesa. Imagini exclusive cu manelistul și Oana / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa surprinda imagini senzaționale cu vedetele din Romania. Adrian Minune cunoaște foarte bine sintagma “mama la copii și pofta inimii” și pare ca versul a fost scris pentru el. In ce ipostaze de senzație a fost surprins manelistul!

Jador și-a pus fani pe ganduri, dupa ce a anunțat ca nu va mai posta o perioada pe internet. De ce a luat manelistul aceasta decizie: „Sa nu va speriați!” / VIDEO

22:25, 29.03.2024 - Jador a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care și-a pus fani pe ganduri. Interpretul de muzica de petrecere a anunțat ca nu va mai posta o perioada pe internet. Iata de ce a luat manelistul aceasta decizie!

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Povești din perioada de glorie a celor de la FCSB. Cum a reacționat Dica dupa un gest al lui Mihai Stoica: „Ce faci, ma, numai pe el?!”

15:40, 07.03.2024 - Sorin Paraschiv, 42 de ani, a vorbit la GSP Live despre relația sa cu actualul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica (58), pe care o considera una speciala. Cei doi au colaborat in doua randuri: prima data la FCSB, in perioada 2004-2007, apoi la Unirea Urziceni, in sezonul…

Glorie pentru Simona Halep! Suspendare de 9 luni in loc de 4 ani in scandalul de dopaj

18:00, 05.03.2024 - Victorie uriașa pentru  Simona Halep . TAS a decis reducerea pedepsei de la 4 ani la 9 luni in scandalul de dopaj, anunța Antena3 CNN. Simona Halep (32 de ani) a fost audiata la TAS in procesul de dopaj in perioada 7-9 februarie. Romanca și-a inceput perioada de suspendare din octombrie 2022, astfel…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?