Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Dumitrescu a dezvăluit o rețetă rapidă cu mușchi de porc și magiun de prune. Potolește-ți pofta cu un preparat românesc

Publicat:

a dezvaluit in cadrul emisiunii Chefi fara limite o rețeta rapida și gustoasa cu mușchi de porc și magiun de prune. Descopera aromele intense romanești oriunde pleci in lume. Care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum sa faci un sos excepțional.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV dupa 10 ani

09:40, 17.04.2024 - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV dupa 10 ani Chef Florin Dumitrescu, Chef Catalin Scarlatescu și Chef Sorin Bontea nu mai fac parte din echipa Chefi la Cuțite de pe Antena 1. Acest lucru este deja de notorietate, iar scandalul plecarii lor a ținut mult timp primele…

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Ce este bulionul de oase si cum se obtine

10:21, 29.03.2024 - Bulionul de oase, deși este un preparat vechi, de pe vremea strabunicilor noștri, a devenit foarte popular in ultima perioada. Și asta pentru ca s-au descoperit anumite beneficii pe care acesta le are. Descopera ce este bulionul de oase și cum se obține.Ce este bulionul de oaseBulionul de oase sau supa…

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:35, 27.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?