Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick și soția lui, Denisa, vacanță cu peripeții. Ce probleme au întâmpinat cei doi la aeroport: „Nu știam cât ne vor mai ține” / FOTO

Publicat:

Flick și soția lui, Denisa, sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au intrat rapid la inimile celor ce ii urmaresc pe rețelele sociale, acolo unde ambii au adunat o comunitate destul de mare și nu ezita sa ii țina la curent pe urmaritori cu activitațile pe care cei doi indragostiți le desfașoara zilnic. Așa au facut și de aceasta data cand, cei doi soți s-au intors din vacanța și au intampinat cateva probleme la aeroport.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

Star Matinal. Denisa Flicea, peripeții in vacanța! Ce nu ii lipsește niciodata vedetei din bagajul de mana: "Ma gandesc..." / VIDEO

14:50, 08.04.2024 - De cand au devenit parinți, Denisa și Flick nu se feresc sa plece in vacanțe cu cea mica. Au avut insa parte și de peripeții in unele destinații in care au fost. De asemenea, vedeta a spus și ce nu ii lipsește niciodata din bagajul de mana atunci cand pleaca in calatorii.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Power Couple Romania, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Catalin Bucur, probleme la proba cu puzzle-ul! Ce greutați au intampinat cei doi concurenți: „Nu ma puteam concentra” / VIDEO

23:11, 20.02.2024 - In ediția din data de 20 februarie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, Catalin Bucur a intampinat dificultați la proba de viteza și atenție distributiva. Iata cum s-au descurcat cei doi in aceasta seara!


Ce parere ai despre aceasta stire?