Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flavia RUPE TĂCEREA despre DESPĂRȚIREA de Codin Maticiuc: „Aş vrea să fiu...”. DEZVĂLUIRI în PREMIERĂ

Publicat:

a avut parte in aceasta dimineața ținta ironiilor colegilor sai de platou, Razvan și Dani. Vedeta s-a despartit de doua saptamani de , dar s-a aflat abia zilele trecute.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu, dezvaluiri șocante despre unul dintre foștii colaboratori: „A fost cireașa de pe tort”. Ce alte acuzații ii mai aduce

15:40, 21.05.2024 - Oana Zavoranu a decis sa dea carțile pe fața, dupa ce spune ca, timp de doi ani, a preferat sa nu faca dezvaluiri despre oamenii cu care a colaborat. Vedeta a organizat astazi o conferința de presa, in cadrul careia a vorbit despre cei in care spune ca a avut mare incredere, dar, in final, a aflat ca…

„Știindu-l pe el…”. Secrete din culisele nunții Marinei cu Teodor Carnaț: Ce dezvaluiri a facut cuplul, in premiera

08:41, 20.05.2024 - Marina și Teodor Carnaț, dezvaluiri șocante despre discuțiile pe care le-au purtat oaspeții acestora la nunta lor in cadrul podcastu-lui „Acasa la Maruța” . „La nunta noastra nu era om sa creada ca noi vom avea o familie mare”, scrie SHOK.md .

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, vizata in dosarul de la Aeroport, sparge tacerea: Iese cu dezvaluiri despre „jocurile politice și atacurile asupra familiei”

16:45, 08.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, vine cu prima reacție la scandalul care s-a iscat. Aceasta va susține, maine, un briefing de presa la subiectul care a provocat o adevarata valva in societate și in partidul de guvernamant.

Clujeanca Carmen Grebenișan, la un pas de divorț. Soțul neaga desparțirea anunțata de influencerița: „A fost o separare și atat”

15:45, 25.03.2024 - Sambata, influencerița clujeana Carmen Grebenișan a confirmat ca s-a desparțit de soțul ei. Vedeta și Alex Militaru sunt casatoriți civil de aproape trei ani. Acum, la doua zile distanța de cand influencerița a anunțat ca nu mai formeaza un cuplu, soțul ei anunța ca cei doi nu se vor desparți.Vestea…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?