Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, atacat cu cuțite în plină de stradă de o bandă din Dorobanți

Publicat:

Fiul Marinei Almașan și al lui a avut parte de curand de un moment de groaza in zona . Baiatul a fost atacat in plina zi de mai mulți indivizi inarmați cu arme albe, care l-au inconjurat și l-au amenințat sa le dea telefonul mobil, relateaza Cancan.

Principalul atacator a fost identificat ca fiind , zis Tarzan din Dorobanți, liderul unei grupari specializate in jafuri. Acesta i-a pus tanarului un cuțit la gat și l-a amenințat ca il taie daca nu ii da telefonul mobil.

Din fericire, unchiul baiatului…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanara talharita in plina strada, in Buzau. Un barbat a ajuns in arest

12:35, 15.05.2024 - Un barbat din Valcea a fost arestat preventiv pe o perioada de 30 de zile, dupa ce a talharit o tanara pe o strada din orașul Buzau. Potrivit Poliției, victima, in varsta de 18 ani, a fost deposedata de telefonul mobil, in husa caruia se afla și cardul bancar. Atacatorul a fost prins de politistii de…

Escrocheria apelurilor pierdute de pe telefonul mobil. Tot mai mulți oameni cad in plasa intinsa de infractori

19:25, 11.05.2024 - Autoritațile sunt in alerta maxima dupa ce hoții au gasit o noua metoda de a fura sume mari de bani de la distanța, fara sa miște un deget! CITEȘTE AICI SCHEMA INCREDIBILA PRIN CARE ZECI DE MII DE OAMENI AU RAMAS FARA BANI!

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipa a caștigat al noualea battle. Ce anunț a facut Irina Fodor

22:35, 08.05.2024 - Banda a adus un verdict neașteptat in ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Copiii din emisiunea „Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?” au decis cine a caștigat proba.

(video) Sa nu vada nimeni: Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in plina strada

09:40, 24.04.2024 - Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in centrul capitalei a fost publicat pe o rețea de socializare. Intr-un comentariu, SPIA a anunțat ca s-au autosesizat și urmeaza a fi identificat automobilul și proprietarul acestuia.

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Coșarii au degustat și au decis cine a caștigat primul battle. Ce s-a intamplat dupa verdict

22:35, 22.04.2024 - Primul battle a ajuns la final și coșarii au decis ce echipa a caștigat. Banda a adus un verdict neașteptat, in ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024. Au urmat replici dure intre jurați.

Dolj: Doi elevi prinși cu telefonul mobil la simularea de Bacalaureat și Evaluare Naționala

07:16, 16.04.2024 - In Dolj, la proba scrisa la Limba și literatura romana din cadrul simularii județene a Evaluarii Naționale un elev a fost eliminat. Acesta a fost surprins asupra sa cu telefonul mobil. In județul Dolj, in urma finalizarii probei, procentul de prezența la simularea probei scrise la Limba și literatura…

Buletinul va fi inlocuit cu telefonul mobil! Se lanseaza portofelul digital in Romania

11:50, 02.04.2024 - Vești noi pentru romani! Cartea de identitate va fi inlocuit de telefonul mobil. Uniunea Europeana se pregatește sa lanseze portofelul digital, cu care oamenii vor putea sa iși confirme identitatea. Iata cand se va lansa acesta in Romania.

Au batut un barbat pe strada și i-au distrus telefonul mobil. Doi tineri din comuna Cut, REȚINUȚI de polițiști

13:01, 18.02.2024 - Au batut un barbat pe strada și i-au distrus telefonul mobil. Doi tineri din comuna Cut, REȚINUȚI de polițiști Doi tineri de 25 și 27 de ani din comuna Cut au fost reținuți de polițiști dupa ce l-au batut pe un barbat pe strada și i-au distrus telefonul mobil.   Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?