Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiorentina, decizie impresionantă după moartea lui Astori: Clubul va susţine pe viaţă familia fostului jucător

Publicat:

, dupa disparitia dinamovistului , sotia acestuia s-a plans, in mod repetat, ca a fost ignorata de sefii ros-albilor. , lucrurile stau altfel intr-un caz similar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul pe care l-a facut Catalin Bordea, dupa toate greutațile din viața lui. Comediantul a luat o decizie neașteptata / FOTO

21:25, 10.06.2024 - Catalin Bordea a luat o decizie radicala, dupa toate momentele grele prin care a trecut in ultima perioada. Ultimul an nu a fost deloc ușor pentru el, avand in vedere divorțul prin care a trecut și persoanele dragi pe care le-a pierdut. Iata ce gest a facut comediantul!

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Primul jucator care l-a refuzat pe Gigi Becali: „In Romania joc doar la Farul”

09:41, 25.05.2024 - Denis Alibec (33 de ani) i-a dat raspunsul final lui Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului. Atacantul nu va ajunge la campioana Romaniei in aceasta vara. Dupa ce Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul Farului, anunțase zilele trecute faptul ca varful lui Muaither va reveni in Romania doar la echipa…

Fostul jucator de la Dinamo a luat o decizie radicala: „O noua provocare in viața mea”

00:20, 03.05.2024 - Florin Acsinte (37 de ani), fostul aparator de la Dinamo și Botoșani, a decis sa urmeze o cariera in politica. Retras din activitate in 2021, el a decis sa se implice și mai mult in acest domeniu. Fostul jucator a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul ca va intra in cursa pentru un…

Noi informații in cazul Mirelei, femeia ucisa de afaceristul turc. Ce a facut femeia in ultimele ore din viața: "Inainte sa plece de acasa..." 

09:40, 17.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise de afaceristul turc. Ce a facut victima in ultimele ore din viața. Familia tinerei a vorbit despre relația pe care aceasta o avea cu cel care i-a devenit calau. 

VIDEO | Cine a fost George Nicolescu: Val de mesaje dupa moartea artistului

18:55, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia "Eternitate", a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook. "S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. „Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati…


Ce parere ai despre aceasta stire?