Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmările la Fast and Furious 7 se reiau fără Paul Walker

Publicat:

, cel care conducea filmarile la Fast and Furious 7, a anunțat ca în ciuda durerii uriașe pe care o simte întreg colectivul dupa pierderea lui , decedat într-un accident de mașina în urma cu o saptamâna, se vor relua filmarile la film.

, personajul principal în cinci din cele șapte filme ale francizei Fast and Furious, este o pierdere uriașa pentru realizatorii peliculei, dar asta nu va însemna renunțarea la cel mai nou film al seriei.

James Wan, care a început filmarile la "Furios si iute…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se cauta un nume pentru filmul lui Charlie Ottley. „Dam un vin pentru un nume de film!“ VIDEO

17:11, 14.05.2024 - Filmarile pe un taram mai puțin promovat al țarii noastre, legat de un geoparc aspirant UNESCO, realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley și echipa sa, s-au finalizat. Iar acum se cauta un titlu inspirat.

Tonik Obiektiv feat. Rost Mike – Trubadurul (Videoclip oficial)

10:20, 26.04.2024 - Tonik Obiektiv a lansat alaturi de Rost Mike videoclipul melodiei “Trubadurul“, piesa este extrasa de pe E.P.-ul „Vibratii“. Noul single este insoțit si de videoclip realizat de Walk Nana. Versurile melodiei au fost scrise de Tonik Obiektiv, linia melodica a fost creata de Rost Mike. Teodor Gemanar este…

Germania va relua cooperarea cu UNRWA dupa ce acuzația Israelului de terorism a fost infirmata de o evaluare franceza

15:11, 24.04.2024 - Guvernul german va relua cooperarea cu Agentia ONU pentru Refugiatii Palestinieni (UNRWA), au anuntat, miercuri, ministerul de xterne si ministerul dezvoltarii germane, intr-un comunicat comun, relateaza Reuters.

LeBron James, mai furios ca niciodata: „Ma scoate din sarite rahatul asta!” » Starul NBA e parasit conferința de presa

15:55, 23.04.2024 - Fotbalul nu este nici pe departe singurul sport in care se nasc controverse puternice pe tema arbitrajului. LeBron James, starul lui LA Lakers, a lansat un atac puternic referitor la pasivitatea centrului de reluari dupa eșecul dramatic suferit de echipa sa in fața celor de la Denver, scor 99-101. ...

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Anunțul facut de Radu Valcan: „Plec acasa...” / FOTO

12:40, 23.03.2024 - S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Astfel, sezonul 8 de la Insula Iubirii este gata, iar in acest an va fi difuzat la televizor. Radu Valcan a facut un anunț important pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Iata ce a postat prezentatorul TV pe rețelele de socializare!

Liviu Teodorescu, chinuit la „Te cunosc de undeva”. Ce a pațit artistul: „Travesti si coregrafie grea! Nici nu se putea mai rau!”

12:40, 15.02.2024 - Liviu Teodorescu și Jo concureaza impreuna la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16, care incepe sambata, de la 20.00, la Antena 1. Filmarile au inceput deja, iar artistul a primit de la ruleta personaje dificile, astfel ca transformarea lui va fi uimitoare de fiecare data. Emoții vor simti din plin, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?