Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica prințesei Stephanie de Monaco, copia fidelă a lui Grace Kelly. Camille Gottlieb seamănă perfect cu bunica sa!

Publicat:

are 21 de ani și este fiica prințesei Stephanie de Monaco și a unui fost bodyguard. Tanara a moștenit frumusețea celebrei sale bunici, actrița , cea care a fost soția prințului Rainier de Monaco. nu are titlul nobiliar, noteaza infobae.com. Tanara este rezultat al poveștii de dragoste pe care mama […] Post-ul Fiica prințesei Stephanie de Monaco, copia fidela a lui . seamana perfect cu bunica sa! apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Un fost rapidist da detalii din aventura in Israel: „Inceputul meu a fost greu pentru ca nu ințelegeam ce-mi cere antrenorul. Acum știu perfect!”

11:46, 29.03.2024 - Antonio Sefer (23 de ani), mijlocașul lui Hapoel Beer-Sheva, a primit aprecieri din partea tehnicianului Elyaniv Barda, inaintea startului play-off-ului din Israel, și face o comparație intre Superliga și divizia de elita din Țara Sfanta: „Seamana, insa cred ca aici competiția este mai valoroasa. Sunt…

Cine este și cum arata tatal lui Andrei Banuța. Cantarețul seamana perfect cu parintele sau / FOTO

23:01, 28.03.2024 - Andrei Banuța este unul dintre artiștii de top ai Romaniei, iar datorita talentului muzical a ajuns sa fie apreciat de o comunitate impresionanta. Daca pe el il știu foarte multe persoane, puțini știu cine sunt parinții lui. Iata cum arata tatal artistului, dar și cat de bine seama cei doi!

Acces Direct. Mama Ionelei intervine in conflictul dintre fiica ei și fostul iubit. Bunica materna i-a crescut pe doi dintre copii

19:20, 22.03.2024 - Mama Ionelei i-a crescut pe cei trei copii ai fiicei inca de cand ei aveau doar cateva luni de viața. Acum, bunica materna spune ca iși dorește sa se ocupe in continuare și de cei doi copii mai mici, copii cu nevoi speciale, care ar putea ajunge in grija statului.

Prodanca. Punct și de la capat. Cat de mult s-a schimbat Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Cu cine seamana tanara: „E mai rau acum” / VIDEO

21:40, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre ea. Iata cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a impresarei din fotbalul romanesc, dar și cu cine seamana cel mai mult!

Ei sunt tinerii cu sange albastru din familiile regale europene

11:35, 01.03.2024 - Ei sunt tinerii cu sange albastru din familiile regale europene Familiile regale ale lumii se mandresc cu tineri frumoși și educați. Unii sunt viitori monarhi, alții sunt vedete, modele, designeri, artiști, sportivi desavarșiți, filantropi dedicați. Iata in continuare cațiva dintre aceștia, tinerii…

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Xtra Night Show. Cum este Nico in rolul de bunica. Fiica artistei a nascut in urma cu un an: ”E super isteț” / VIDEO

00:26, 15.02.2024 - Nico a devenit bunici in urma cu un an și o luna, iar artista și-a luat rolul in serios. Este foarte atașata de nepoțelul ei și mereu merge in vizita la fiica sa pentru a petrece timp cu micuțul. Il lauda pe copil pentru istețime și a observat diferența intre generații.


Ce parere ai despre aceasta stire?