Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa lui Jojo a împlinit 4 luni. Actriţa a dezvăluit tuturor ce-i face Zora: „Vă vine să credeţi că vrea să…”

Publicat:

Fetita lui Jojo a implinit 4 luni. Zora s-a nascut pe 10 ianuarie 2017 si este plina de energie, dupa cum o descrie mama ei. La 4 luni de cand a nascut-o pe Zora, Jojo, pe numele ei real , le-a dezvaluit fanilor ei cateva detalii din viata micutei pe care o numeste „zanuta”, dar care, mai nou, a primit noi alinturi. „Zori s-a conturat si mai mult si acum “vorbeste” cu noi zambind suuuper dulce in fiecare zi. Nu ca e a mea, dar chiar e dulce tare. Si zanuta noastra care a crescut frumos si lin in fiecare zi a primit alinturi noi: pisicel-Zoricel, clopotica, printesica-degetica si…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Porecla jenanta pe care Prințul Harry a primit-o din partea lui Charles. Britanicii au dezvaluit tot

18:45, 11.04.2024 - Prințul Harry a primit o porecla din partea lui Charles de care nu multa lume știe. Ducele de Sussex a fost deranjat de aceasta, motiv pentru care nu s-a aflat pana acum cum i se spunea. Ce porecla are Prințul Harry Prințul Harry și soția sa au parasit definitiv Casa Regala, iar acum sunt stabiliți…

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Cați ani de inchisoare a primit romanca din Spania care și-a vandut cu 4.000 de euro fetița de 12 ani. Femeia incerca sa scape de o datorie / FOTO

14:40, 01.03.2024 - Ce pedeapsa a primit romanca din Spania care și-a vandut fetița, in varsta de 12 ani, pentru suma de 4.000 de euro. Cați ani iși va petrece femeia in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa scape de o datorie.

Ancheta la Maternitatea Ploiești. Bebeluși incurcați la externare

06:40, 13.02.2024 - Este ancheta interna la Maternitatea Ploiești, dupa ce doi nou-nascuți au fost incurcați la externarea din spital. Este vorba despre doua fetițe nascute in aceeași zi la și care au Primit același nume. Incidentul s-a petrecut luni, cand una dintre mame s-a externat și i s-a dat cealalta fetița, scrie…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?