Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feţită de doi ani din Marea Britanie, diagnosticată cu boala lui „Benjamin Button“

Publicat:

Isla Kilpatrick-Screaton din Leicester are doi ani si constituie o surpriza pentru lumea medicala. Fetita sufera de o boala congenitala extrem de rara numita displazie acro-mandibulara,fiind singurul caz din lume inregistrat cu aceasta afectiune.  Sindromul este oarecum similar cu cel prezentat in filmul „Strania poveste a lui ", potrivit nypost.com.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce este boala celiaca: simptome și tratament. Este diagnosticata corect dupa 6 – 10 ani de la apariția simptomelor

06:05, 07.05.2024 - Ce este boala celiaca: simptome și tratament. Este diagnosticata corect dupa 6 – 10 ani de la apariția simptomelor Ce este boala celiaca: trebuie spus in primul rand ca este una dintre cele mai subdiagnosticate afecțiuni din lume. Ajunge sa fie identificata corect in medie intre 6 și 10 ani de la apariția…

Dorința arzatoare pe care o are Celine Dion, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta: „Scopul meu…”

18:16, 24.04.2024 - In lumea muzicii, puține voci au reușit sa atinga inimile a milioane de oameni așa cum a facut-o Celine Dion. Cu o cariera impresionanta și o prezența scenica inegalabila, Celine a devenit un simbol al muzicii de calitate. Insa, dincolo de lumina reflectoarelor, artista se confrunta acum cu una dintre…

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.

Diagnosticata o boala rara, Celine Dion implinește 56 de ani. Care sunt ultimele noutați despre starea artistei

13:45, 29.03.2024 - Maine, pe data de 30 martie 2024, Celine Dion implinește 56 de ani. Anul trecut, cu aproximativ trei luni inainte sa aniverseze 55 de ani, caștigatoarea a cinci premii Grammy a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Sat vechi de aproape 3.000 de ani, descoperit aproape perfect conservat. Unde a fost gasit

09:55, 23.03.2024 - Un sat care dateaza din anul 850 i.Hr. a fost descoperit recent. Acesta ar fi fost abandonat brusc, probabil din cauza unui incendiu provocat de inamici. Datorita infiltrației apei, totul s-a conservat aproape perfect, noteaza  La Repubblica , ziarul italian citand un articol din Washington Post, scrie…

Rujeola a mai luat o viața: o fetița de doar un an a fost rapusa de boala

11:16, 21.03.2024 - ​825 de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in Romania in ultima saptamana, iar numarul deceselor a ajuns la 9, de la debutul epidemiei, anunța Institutul Național de Sanatate Publica.   O fetița in varsta de doar un an si doua luni, nevaccinata antirujeolic, a murit dupa ce a luat boala de la sora…

Demența poate fi prezisa cu 10 ani inainte de a fi diagnosticata, cu ajutorul unor proteine (studiu)

12:35, 17.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China.


Ce parere ai despre aceasta stire?