Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fermieri afectați de importul de lapte și carne de vită

Publicat:

Produsele lactate reprezinta un plus pentru organismul fiecarei persoane, din acest motiv sunt destul de cautate de clienti. Acestia insa prefera produse 100% naturale romanesti, de la producatori siguri, decat cele importate. Multi fermieri din județul Brașov ajung sa incheie contracte cu firme mari pentru a vinde cantitatile de lapte produse de bovine sau aleg sa il vanda in piata. Fermierii din jurul Brasovului reusesc sa vanda laptele catre unitatile de procesare, numai cu 1,50 lei, in timp ce in supermaketuri sau hipermarketuri, pretul unei sticle de lapte este aproximativ 6 lei, iar in piete,…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a deschis o ancheta privind piața chineza a dispozitivelor medicale, vizand practici „discriminatorii” fata de produsele europene

13:01, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a deschis miercuri o ancheta privind piata publica chineza a dispozitivelor medicale, suspectand Beijingul de practici „discriminatorii” fata de produsele europene, pe fondul tensiunilor comerciale cu China, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Fenomenul care zguduie piața imobiliarelor: Prețurile locuințelor din UE au luat-o la vale

19:55, 04.04.2024 - Preturile la locuinte in Uniunea Europeana au scazut cu 0,3% in trimestrul patru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce chiriile si-au continuat traiectoria ascendenta, inregistrand un avans de 0,6%, conform datelor publicate joi de Oficiul European de Statistica (Eurostat).

Posesorii de mașini al unui cunoscut brand german, chemați de urgența in service! O defecțiune le-ar putea pune viața in pericol

18:30, 02.04.2024 - Conform anunțului oficial facut de producatorul german, problema consta in scurgeri de glicol, un alcool folosit pentru racirea gazelor. Aceste scurgeri pot conduce la aprinderea gazelor de eșapament sau a reziduurilor de ulei din motor, punand in pericol integritatea vehiculului și a pasagerilor sai.…

S-a prelungit plafonarea prețurilor la energie și gaze

17:36, 28.03.2024 - Guvernul menține mecanismul de plafonare a prețurilor la energie si gaze pana in primavara anului 2025, pentru ca populația, dar și companiile, in calitate de consumatori finali, sa ramana in continuare protejați fața de volatilitatea de pe piața energiei și gazelor naturale, in actualele condiții de…

Ciolacu: Vrem sa oferim produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import

16:40, 19.03.2024 - Autoritațile vor sa ofere produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import și chiar sa incurajeze vanzarea lor și in alte țari, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu dupa o intalnire cu reprezentanți ai producatorilor și retailerilor au

Supermarketurile si restaurantele, obligate sa vanda la pret redus produsele aproape de expirare sau sa le doneze

08:15, 22.02.2024 - Supermarketurile si restaurantele, obligate sa vanda la pret redus produsele aproape de expirare sau sa le doneze Magazinele si restaurantele sunt obligate sa vanda la pret redus produsele aproape de expirare sau sa le doneze. Asta prevede noua lege adoptata in Parlament. Regulile vizeaza doar comertul,…

Anul din care mașinile clasice vor fi interzise in Uniunea Europeana: "Ne vom confrunta cu o recesiune pentru tot restul vieții noastre"

21:46, 14.02.2024 - CEO-ul unei companii producatoare de baterii a avertizat ca renunțarea prematura la motoarele cu ardere interna in Europa ar putea duce la pierderea a un milion de locuri de munca și la o recesiune majora.

Prima țara din lume care interzice mașinile pe benzina și motorina este din Africa. Nu neaparat din rațiuni ecologice

06:40, 14.02.2024 - Etiopia a decis ca in țara pot fi importate doar mașini electrice. Masura reprezinta un pas important in direcția mobilitații durabile și devanseaza planurile Uniunii Europene de a interzice motoarele cu combustie interna incepand cu anul 2035. In timp ce, in trecut, țarile mai puțin bogate au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?