Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ferma 2020. Anda Adam rupe tăcerea despre relația cu Andrei Stoica. Soția lui știe tot deja

Publicat:

Concurenții de la Ferma nici nu și-au inchipuit ca așa se vor petrece lucrurile. a vorbit despre relația cu Andrei Stoica și despre lucrurile pe care soția lui le-a luat deja la cunoștința inainte ca el sa plece in competiție. Ferma 2020. , despre relația cu Andrei Stoica Concurenții show-ului Ferma nu […] The post Ferma 2020. rupe tacerea despre relația cu Andrei Stoica. Soția lui știe tot deja appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveala dupa episodul de infidelitate a cantarețului

15:40, 25.04.2024 - Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a inceput in urma cu mai bine de doua decenii, pe cand cantarețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Anda Adam, dezvaluiri din relația de cuplu. Cat de geloasa este artista: “Cer respect și atunci cand incalci acest lucru” VIDEO EXCLUSIV

17:45, 02.04.2024 - Anda Adam și Joseph Adam sunt casatoriți civil din 2022, iar anul acesta au in plan sa faca și nunta. Un alt obiectiv este și marirea familiei, insa artista considera ca este mai bine sa fie separate evenimentele: nunta, respectiv botezul. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, cuplul…

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Toata lumea vede marinarul din imagine, dar numai cei cu IQ de geniu o pot observa pe soția acestuia. Ai 5 secunde la dispoziție

12:11, 14.02.2024 - Iluziile optice sunt folosite de specialiști pentru a testa IQ-ul unei persoane. Testul pe care il vom prezenta astazi se afla in topul puzzle-urilor cu imagini. Priviți cu atenție imaginea și incercați sa dați raspunsul corect in doar 5 secunde. Poți observa soția marinarului din imagine? O  iluzie…

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".


Ce parere ai despre aceasta stire?