Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FEERIE la Consiliul Județean Timiș, vizitat de alaiul colindătorilor. Vezi ce mesaj le-a transmis șeful CJT, Titu Bojin

Publicat:

Momente emotionante astazi la , odata cu vizita traditionala a colindatorilor. Sute de tineri, artisti muzicali sau copiii din localitatile Articolul FEERIE la Consiliul Județean Timiș, vizitat de alaiul colindatorilor. Vezi ce mesaj le-a transmis șeful CJT, a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urs vazut in zona centrala a statiunii Sinaia; a fost transmis mesaj RO-ALERT

22:40, 25.05.2024 - Un urs a fost vazut, sambata seara, in zona centrala a statiunii montane Sinaia, de pe Valea Prahovei, autoritatile transmitand un mesaj RO-ALERT pentru a avertiza populatia, potrivit Agerpres."A fost semnalata prezenta unui urs in Sinaia, in zona Parcului Central.

Urs pe strazile din Sinaia. Populația a fost avertizata prin RO-Alert

10:20, 21.05.2024 - Autoritatile din Sinaia au transmis, marti, unm mesaj RO-Alert pentru avertizarea populatiei, dupa ce a fost semnalata prezenta unui urs in oras.”A fost transmis mesaj RO-Alert in orasul Sinaia, str. Furnica, pentru avertizarea populatiei cu privire la prezenta unui animal salbatic (urs) zone publice”,…

Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor. Daca nu e NATO…

20:40, 19.05.2024 - Șefia NATO pare tot mai inaccesibila pentru președintele Klaus Iohannis, dar nu-și pierde cumpatul. Surse politice spun, pentru Antena 3 CNN, ca Iohannis le-ar fi transmis liberalilor ca el va obtine o functie la nivelul Uniunii Europene, indiferent de rezultatul negocierilor pentru functia de secretar…

Volodimir Zelenski, MESAJ de Paște, dupa doi ani de razboi: „Fostul nostru vecin a incalcat toate poruncile si a venit sa ne ucida”

08:25, 06.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sarbatorii Paștelui Ortodox. Zelenski a facut apel la poporul ucrainean sa se roage unii pentru ceilalți și pentru soldații de pe front. Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de speranța poporului…

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Moment istoric. Arabia Saudita, prima participare la Miss World. Mihaela Radulescu a avut un mesaj important de transmis

23:16, 28.03.2024 - Arabia Saudita a intrat in istorie dupa decizia luata in 2024 privind participarea la Miss Univers. In acest an, Rumy Alqahtani va reprezenta statul. Tanara in varsta de 27 de ani are o cariera impresionanta in modeling și nu numai.


Ce parere ai despre aceasta stire?