Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Vaslui a obţinut o victorie mare contra lui Sporting Lisabona

Publicat:

Moldovenii i-au luat tare pe lusitani si succesul consfintit de golul lui (26 de ani) le permite sa viseze cu ochii deschisi si cu argumente solide la o calificare istorica in primavara .

Lider autoritar al grupei inaintea partidei de la , Sporting si-a permis aroganta de a nu alinia cea mai buna echipa aseara. De partea cealalta, nici vasluienii nu l-au putut folosi de starul Wesley, suspendat pentru un gest stupid comis in tur.

Asta nu i-a impiedicat insa pe elevii lui Hizo sa faca spectacol in fata unui adversar celebru.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pugilistul Alexandru Paraschiv a obținut o victorie decisiva

23:05, 01.06.2024 - Dupa infringerea incerta de ieri in lupta pentru licența directa pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, Alexandru Paraschiv a obținut astazi o victorie increzatoare in lupta impotriva pugilistului din Statele Unite ale Americii, Emilio Garcia, iar miine, in cel de-al șaselea meci din cadrul celui…

Formula 1, lider de audienta cu Marele Premiu al Principatului Monaco. Charles Leclerc si-a adjudecat a sasea victorie din cariera

12:55, 27.05.2024 - Formula 1 a continuat in acest weekend in Europa cu Marele Premiu al Principatului Monaco, iar Iuliana Pepene, alaturi de echipa Antena Sport a trait live experienta, pe unul dintre cele mai emblematice si prestigioase trasee din calendarul Formula 1.

VIDEO SuperLiga: Sepsi, victorie spectaculoasa contra Rapidului - Giuleștenii, ultimii in play-off

22:30, 10.05.2024 - ​Rapidul a ajuns la 9 meciuri consecutive fara succes in play-off-ul SuperLigii Romaniei. Giuleștenii au pierdut in deplasare la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-2 și incheie play-off-ul pe locul 6.

Victorie la limita pentru Atalanta pe terenul ultimei clasate, in campionatul Italiei

09:35, 07.05.2024 - Atalanta Bergamo, echipa calificata in semifinalele actualei editii a competitiei Europa League, s-a impus la limita, cu scorul de 2-1, pe terenul "lanternei rosii" Salernitana, deja retrogradata in Serie B, luni, intr-un meci din etapa a 36-a a campionatului de fotbal al Italiei, potrivit Agerpres.

Jaqueline Cristian a obținut o victorie spectaculoasa contra Barborei Krejcikova, in turul al doilea la Madrid (WTA)

19:45, 26.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat in runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, vineri, dupa o victorie spectaculoasa in fata cehoaicei Barbora Krejcikova, cu 2-6, 6-0, 6-2.

Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica și a revenit in fotoliul de lider al Conferintei de Vest

15:55, 07.04.2024 - Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica, cu 142-110, in fata lui Atlanta Hawks, sambata pe propriul teren, intr-un meci din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), revenind in fotoliul de lider al Conferintei de Vest, informeaza AFP, citat de Agerpres.

A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare a obținut o victorie meritata impotriva formației A.C.S. Campionii F.C. Argeș, scor 5-1

23:30, 09.03.2024 - A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare a obținut o victorie meritata impotriva formației A.C.S. Campionii F.C. Argeș, scor 5-1. O atmosfera plina de emoție și generozitate a invaluit Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare in momentul in care fiecare jucatoare a fost intampinata cu o  floare.  In plus, o surpriza…

Antrenorul echipei Young Boys Berna, Raphael Wicky, demis

16:26, 04.03.2024 - Conducerea clubului elvetian de fotbal Young Boys Berna a anuntat luni demiterea antrenorului Raphael Wicky, ca urmare a recentelor infrangeri ale echipei, care este insa lider in campionat, scrie EFE. Echipa a suferit cea de-a doua infrangere consecutiva duminica, 0-1 cu FC Zurich, fiind pe primul…


Ce parere ai despre aceasta stire?