Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanfara oraşului Trostberg cântă la Timișoara. Află când are loc spectacolul

Publicat:

Asociația Pro Philharmonia, in parteneriat cu Asociatia “Fanfara orasului Trostberg”  și din Timișoara anunța un concert deosebit programat in Gradina de Vara a instituției. Evenimentul va avea loc joi, 4 august 2016, de la ora 20,00. “”, fanfara orasului Trostberg  este o orchestra traditionala de suflatori bavareza, fondata in urma cu 59 […] orasului Trostberg canta la Timișoara. Afla cand are loc spectacolul a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera la Timișoara: Filarmonica Banatul așteapta publicul in Noaptea Alba a Muzeelor

13:10, 14.05.2024 - Filarmonica Banatul din Timișoara se alatura, pentru prima data, instituțiilor culturale care sarbatoresc Noaptea Alba a Muzeelor. Astfel, sambata, 18 mai, ii așteapta pe vizitatori cu un program variat ce include tururi și momente muzicale.

Spectacolul ROMANIAN PSYCHO, creat și interpretat de Florin Piersic jr, invitat la BACAU FEST MONODRAME

21:10, 12.05.2024 - Teatrul Național din Timișoara a fost invitat sa participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO, creat și interpretat de Florin Piersic jr, la ediția din acest an a festivalului BACAU FEST MONODRAME (9-13 mai 2024), eveniment organizat de Teatrul Municipal „Bac

Florin Piersic jr, invitat cu spectacolul Romanian psycho la Festivalul Bacau Fest Monodrame 2024

11:25, 08.05.2024 - Teatrul National din Timisoara este invitat cu spectacolul "Romanian psycho", regizat si interpretat de Florin Piersic jr, la Festivalul Bacau Fest Monodrame 2024, eveniment organizat in perioada 9 - 13 mai de Teatrul Municipal "Bacovia", informeaza un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj-Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului

10:16, 16.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj–Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului - VIDEO

16:40, 15.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava ce depașesc 1,2 miliarde de euro.

Florin Piersic revine la Timișoara, cu un one-man show

14:55, 26.03.2024 - Indragitul actor Florin Piersic, ajuns la o varsta venerabila, revine la Timișoara in data de 1 aprilie cu spectacolul „Nu-ntreba cați ani am!”, care va avea loc in sala operei, iar in data de 3 aprilie, spectacolul va fi jucat la Hunedoara. Timp de doua ore, Florin Piersic va depana, cu inegalabila…

Juniorii rugbisti de la clubul orasului sunt in cantonament. Pe banii parintilor

14:35, 01.03.2024 - Cat de jos a ajuns sportul din Timisoara o vedem si la cluburile care apartin de Sport Club Municipal, acolo unde unii antrenori vin cu sponsori, iar responsabilii impart cum stiu ei mai bine „cascavalul” de la contribuabili pe sectii. Acolo unde juniorii de azi si seniorii de maine fac pregarire pe…

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?