Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fă-ţi noul test al fericirii! Cercetătorii au descoperit „cutia neagră“ a satisfacţiei în viaţă, în baza a 11 întrebări

Publicat:

Danezii sunt cei mai fericiti oameni din lume, iar romanii se afla la jumatatea (pozitia 71) unui clasament care analizeaza 157 de tari, conform 2016, ultimul raport privind fericirea, facut public la finalul lunii martie. Studiul a fost realizat pe baza raspunsurilor, colectate de - una dintre cele mai importante agentii de sondare a opiniei publice din lume, la intrebarea: daca pe o scara de la 0 la 10, notam cu 0 cea mai rea posibila viata pe care puteti s-o aveti si cu 10 cea mai buna posibila viata, in acest moment unde va situati.    In…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 79% dintre romani vor petrece Paștele acasa

08:30, 03.05.2024 - Peste 79% dintre romani vor petrece Paște le acasa, in familie, conform unui studiu realizat de Reveal Marketing Research. Peste 79% dintre romani intentioneaza sa isi petreaca Sarbatorile Pascale acasa, in familie, iar 75% vor sa participe la slujba de Inviere din acest an. De asemenea, peste 67% dintre…

Studiu: 51% dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare

07:00, 24.03.2024 - Mai mult de jumatate dintre romani (51%) nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare, arata un studiu realizat in patru tari din Europa Centrala si de Est (ECE), inclusiv Romania. Un studiu facut de Waterdrop arata ca 51% dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de…

Finlanda, pe locul 1 in raportul mondial al fericirii, pentru al șaptelea an la rand. Pe ce loc e Romania

08:50, 20.03.2024 - Potrivit CNN, a aparut Raportul mondial al fericirii si, inca o data, tarile nordice se bucura de cele mai bune scoruri. Tara nr. 1, Finlanda, se mentine in fruntea clasamentului de sapte ani la rand.Romania se claseaza pe locul 32 in topul celor mai fericite tari din 143 de tari. Anul trecut, tara…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Semnal de alarma: un fenomen global crește incidența sinuciderilor. Femeile in varsta sunt cele mai expuse riscului

06:06, 04.03.2024 - O descoperire recenta evidențiaza o conexiune alarmanta intre poluarea atmosferica și creșterea numarului de sinucideri. Studiul arata ca, odata cu intensificarea poluarii, crește și incidența sinuciderilor, aceasta tendința fiind mai accentuata printre femeile mai in varsta decat se anticipase. Deși…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?