Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extern - Barack Obama a condamnat �uciderea brutala� a ostaticului britanic Alan Henning

Publicat:

, , a condamnat vineri "uciderea brutala" a ostaticului britanic de catre "gruparea terorista SI" (), promitand ca se va face dreptate, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

Fostul patron al echipei lui Radu Dragușin are de platit o amenda colosala. Pentru ce a fost condamnat in SUA miliardarul britanic!

18:30, 05.04.2024 - Joe Lewis (87 de ani), ex-proprietarul ENIC Group, ce o controleaza pe Tottenham, a fost judecat de Tribunalul federal din Manhattan pentru „tranzacții cu informații privilegiate pe piața bursiera”. Miliardarul britanic, capul familiei Lewis, trebuie s-achite o amenda de 5 milioane de dolari, dar a…

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Emmanuel Macron, enervat ca internetul vuiește ca soția lui, Brigitte, s-ar fi nascut barbat: „Informații false și scenarii inventate”

21:25, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri, 8 martie, "informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa, Brigitte, ar fi o femeie transgender, informeaza AFP, potrivit Agerpres."Cel mai rau lucru este informatia falsa si…

Dosarul de la 2 mai. Judecatoarea care a gafat va prezida și cel de-al doilea termen in procesul in care Pascu este acuzat de uciderea a doi studenți 

22:35, 06.03.2024 - ncuța Popoviciu, judecatoarea care a gafat grav in dosarul tragediei de la 2 Mai, va prezida și cel de-al doilea termen in procesul in care Pascu este acuzat de uciderea a doi studenți. Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis in judecata pentru cinci infracțiuni! Ancuța Popoviciu, magistratul care…


Ce parere ai despre aceasta stire?