Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică într-un bloc, un bărbat a murit carbonizat

Publicat:

O explozie puternica a avut loc joi seara intr-un bloc din Rovinari. La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri de la Detașamentul Targu-Jiu pentru stingerea focului.

Un barbat de 38 de ani a fost gasit in casa, carbonizat.

Ulterior, a fost luata decizia evacuarii locatarilor blocului.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 89 de ani, carbonizat intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Ibanesti

16:06, 21.04.2024 - Un barbat in varsta de 89 de ani a fost gasit carbonizat, duminica, in urma unui incendiu izbucnit la locuinta sa din comuna Ibanesti, au informat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

FOTO/VIDEO. Explozie puternica la o cladire din Craiova. O femeie a murit dupa ce un etaj s-a prabușit

08:25, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, la un camin de nefamiliști de pe strada Albinelor din cartierul craiovean Brestei. In urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prabușit. O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital. Explozia nu a fost urmata de incendiu.…

(video) Incendiu devastator, dupa o explozie puternica intr-un club de noapte din Istanbul: Cel puțin 15 oameni au murit

16:30, 02.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la subsolului unui bloc de 16 etaje din districtul Beșiktaș, in Istanbul. Din primele informații, acolo se afla un club de noapte in renovare. Publicația The Anatolia Post transmite ca 15 oameni au murit, iar alți opt au fost raniți, conform observatornews.r o.

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Trupul carbonizat al unui barbat, descoperit in urma unui incendiu de vegetație la Negrilești

19:11, 23.02.2024 - BULETIN INFORMATIV Fiți responsabili! Nu mai dați foc vegetației uscate! Facem din nou apel catre cetațeni sa renunțe la curațarea terenurilor prin utilizarea focului deschis și arderea resturilor vegetale! ARDEREA VEGETATIEI USCATE SI A RESTURILOR VEGETALE ESTE STRICT INTERZISA! In ultimele 24 de ore…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Scorteni. Un barbat a murit carbonizat intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta

16:05, 06.02.2024 - Intervenție in cazul unui incendiu produs in aceasta dimineața la o casa situata in localitatea Scorțeni.  Au intervenit pompierii militari din cadrul Garzii de Intervenție Baicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativa a evenimentului…


Ce parere ai despre aceasta stire?