Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLOZIE puternică în Belgia. Un hotel de lux a fost evacuat

Publicat:

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au inhalat fum. Potrivit primelor informatii, un vehicul a explodat in parcare, din cauze necunoscute. Focul s-a extins rapid la alte masini.   Parcarea unde a avut loc incidentul se afla la subsolul unui imobil, potrivit News.ro.   Autoritatile au evacuat hotelul Ibis, aflat in apropiere si mai multe braserii.  

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat, rapit din parcarea subterana a unui bloc! Polițiștii din București sunt in alerta / FOTO

22:05, 02.05.2024 - Intr-un eveniment șocant care a avut loc in București, un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc. Incidentul a avut loc intr-o zona rezidențiala, punandu-i pe polițiștii din București in alerta. Autoritațile investigheaza intens acest caz.

Intr-un oraș din Romania, a avut loc o explozie puternica

10:50, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri-seara, intr-un bloc din Craiova, Romania. In urma deflagrației, o parte a etajului intii al cladirii s-a prabușit. Autoritațile au activat Planul Roșu de Intervenție. Din primele informații, o femeie de 52 de ani a murit, iar mai multe persoane au fost transportate…

Explozie puternica intr-un bloc din Craiova: Un etaj s-a prabușit, a fost activat Planul Roșu

22:45, 17.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc din Craiova. In urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prabușit. Autoritațile au activat Planul Roșu de Intervenție. Din primele informații, trei oameni au fost raniți, iar un altul este inconștient.

Zeci de morți la Istanbul dupa o explozie și un incendiu intr-un club aflat in renovare

10:00, 03.04.2024 - Autoritațile locale din Istanbul au anunțat ca 29 de persoane au murit dupa o explozie și un incendiu izbucnite in timpul lucrarilor de renovare efectuate la un club de la subsolul unei cladiri din zona centrala a orașului, transmite CNN Turk. Incidentul a avut loc, marți, in jurul orei locale 13:00…

VIDEO. 29 de morți la Istanbul, dupa o explozie puternica la un club de noapte

18:20, 02.04.2024 - Incendiul izbucnit la doua niveluri inferioare unei cladiri de 16 etaje a ucis 29 de persoane iar alta este in stare grava la spital. Focul a fost stins de pompieri dar munca echipelor de intervenție continua in cladirea unde a avut loc deflagrația, transmite CNN Turk. In timp ce focul se intețea, clubul…

Explozie cu degajari mari de fum pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari

09:30, 29.03.2024 - Autoritatile constantene au activat vineri dimineata Planul rosu de interventie in cazul unui eveniment aparut pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari, caracterizat cu degajari foarte mari de fum, potrivit AGERPRES.

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Incendiu la Centrul NATO din Chișinau. Focul a fost pus intenționat, potrivit Ambasadei SUA VIDEO

19:56, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la Centrul de Informare și Documentare NATO, amplasat in campusul Universitații de Stat din Moldova (USM). Autoritațile spun ca a fost vorba despre un „act intenționat”.


Ce parere ai despre aceasta stire?