Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV PRINT. Aflați ce ministru i-a dat bani lui Nicușor Ceaușescu ca să joace la ruletă

Publicat:

Slabiciunea lui Nicușor Ceaușescu pentru jocurile de noroc i-a fost "fatala" unui membru important al guvernului comunist. Dupa ce i-a finanțat acestuia o escapada la , ministrul Comerțului Exterior și-a atras mania...

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ianis Hagi a reușit sa joace ceva mai mult de o jumatate de ora in meciul de vineri al lui Alaves

11:40, 11.05.2024 - Internationalul roman Ianis Hagi, introdus in minutul 63, a jucat ceva mai mult de o jumatate de ora in meciul de vineri al lui Alaves, 2-2 pe teren propriu cu Girona in prologul etapei a 35-a a campionatului de fotbal al Spaniei, conform Agerpres.

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Turiștii aflați pe un vas de croaziera, abandonați pe o insula pustie. Cum se apara compania: ”Nu au respectat”

19:50, 03.04.2024 - Opt turiști au fost lasați singuri pe o insula din Africa, dupa ce au intarziat la imbarcarea pe nava de croaziera. Aceștia sunt nevoiți sa suporte cheltuielile pentru a ajunge la vas, in urmatorul port unde are loc escala.

Universitatea Craiova, mesaj pentru Edi Iordanescu - Fotbaliștii care trebuie sa joace la naționala Romaniei

12:40, 31.03.2024 - Universitatea Craiova a invins Rapidul in inferioritate numerica, scor 2-1, iar patronul Mihai Rotaru și Sorin Carțu (fost președinte al clubului) i-au transmis un mesaj clar selecționerului Edi Iordanescu.

O mama și copilul de 3 ani, aflați pe bicicleta, au fost loviți de o mașina de gunoi. Femeia are picioarele strivite

12:10, 21.03.2024 -   Tanara a vrut sa vireze la stanga, insa nu s-a asigurat și a fost lovita de mașina de gunoi condusa de un barbat de 43 de ani, din Agnita.Femeia s-a ales cu ambele picioare strivite, ea fiind stabilizata la fața locului și transportata de urgența la UPU Sibiu.Baiețelul de trei ani a suferit un traumatism…

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, spectacol la Las Vegas - Caștigatorul primului Netflix Slam

09:00, 04.03.2024 - Carlos Alcaraz și Rafael Nadal au oferit un spectacol de doua ore la Las Vegas, iar jucatorul aflat pe locul 2 in clasamentul ATP l-a invins in super-tiebreak pe compatriotul sau in Netflix Slam, un meci demonstrativ.

Coreea de Sud - Guvernul avertizeaza medicii aflați in greva sa revina pana luni la serviciu

13:50, 03.03.2024 - Guvernul sud-coreean a reluat dispozițiile privind revenirea la serviciu a medicilor aflați in greva, avertizand ca aceștia trebuie sa revina la locurile lor de munca pana cel tarziu luni, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania. Aproape zece mii de medici risca sa-și piarda licențele de practica…

Gemenii traiesc emoții intense, iar Balanțele ar putea sa se joace cu norocul: Descopera cum te influențeaza astrele

08:25, 01.03.2024 - Alinierea stelelor intensifica emoțiile și deschide noi orizonturi pentru fiecare semn zodiacal. In timp ce unii se vor confrunta cu provocari in relații, alții vor gasi oportunitați de creștere personala și spirituala.


Ce parere ai despre aceasta stire?