Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusiv! Oana Mizil, bucatareasa de Craciun. Este specialista in cozonacul trandafir!

Publicat:

dezvaluie pentru emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D ca va petrece Sarbatorile in familie si ca o va prinde la Vanghelionul de la Romexpo. Una dintre activitatile preferate ale Oanei in prag de Sarbatori este gatitul. Se descurca de minune in bucatarie si stie sa faca toate mancarurile traditionale. “Gatesc de Craciun, iar specialitatea mea este cozonacul trandafir. Acesta se face in special in Moldova, iar prima oara cand l-am facut am avut 15 ani. Este ceva imens, dar chiar este unul dintre cele mai bune lucruri pe care eu le gatesc. Mie-mi place foarte mult sa…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Bookfest opens in Bucharest displaying hundreds of publishers, events, debates, novelties

08:55, 29.05.2024 - The 17th edition of the Bookfest International Book Fair will be officially opened on Wednesday, at 12:00, in Pavilion B2 at Romexpo, northern Bucharest in a ceremony which officials from Romania and the Republic of Moldova were invited to.

Busuioaca de Bohotin și Feteasca Neagra, cele mai cautate vinuri in mediul online

12:40, 19.05.2024 - O analiza recenta realizata de Wines of Romania, platforma dedicata in exclusivitate promovarii vinului romanesc, arata ca romanii sunt din ce in ce mai interesați de soiurile autohtone de vin, inclusiv in mediul online. Astfel, cele mai cautate soiuri in mediul virtual sunt Busuioaca de Bohotin și…

Bucharest hosts International book fair Bookfest May 29-June 2, with Republic of Moldova as guest of honour

21:01, 16.05.2024 - The international book fair Bookfest will take place between May 29 and June 2, at the Romexpo exhibitional complex in Bucharest, with around 200 exhibitors from all over the country, together with cultural representatives based in Bucharest, offering reading enthusiasts about one million volumes, 3,000…

Cozonacul, nelipsit pe masa romanilor de Paste! Cum se poate prepara un cozonac delicios

13:50, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul nelipsit de pe meselor romanilor, fie ca este vorba despre Paste sau Craciun. Sunt multe retete de cozonac numai bune de incercat de sarbatori.Va prezentam in continuare o reseta de cozonac delicios: Ingrediente aluatAluat1 kg faina,50 g drojdie 250 g zahar500 ml lapte de 3,5…

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?