Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața Roxanei Vașniuc după căsătorie. Prezentatoarea, declarații despre rolul de femeie măritată!

Publicat:

In urma cu doua saptamani, Roxana Vașniuc și partenerul ei de viața au decis sa faca pasul cel mare, dupa 10 ani de relație. Cei doi s-au casatorit civil și religios, iar acum frumoasa prezentatoarea ne-a facut declarații despre cum e sa fie femeie maritata. Iata ce s-a schimbat in viața de familie a vedetei și a soțului sau dupa ce s-au casatorit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat soțul viața lui Sensy! Influencerița face declarații exclusive: "Ma simțemam vinovata pentru ceea ce am facut" / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat la 360 grade, dupa ce l-a cunoscut pe soțul ei. Cum a ajuns influencerița șa aiba viața la care a visat, dupa ce s-a confruntat cu subaprecierea și lipsa increderii de sine.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Xtra Night Show. Cat s-a schimbat Geanina Ilieș in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars, despre viața de mama / VIDEO

23:01, 07.02.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit cat de mult s-a schimbat in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars a oferit informații despre viața de mama. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?