Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evreul preferat al lui Hitler! Dictatorul nazist l-a salvat personal! Ce l-a determinat să facă acest gest?

Publicat:

 Hitler a intervenit personal pentru a salva viața unui evreu, iar povestea este cu adevarat incredibila. Însa ce l-a determinat pe temutul dictator nazist sa recurga la acest gest?

Atuci când a început prigoana nazista, unii evrei de origine germana au reușit sa fuga din țara în încercarea de a-și salva viața. Alții au ales sa se ascunda sau au sfârșit în diferite lagare de concentrare.

Totuși, a existat un evreu pe care Hitler l-la protejat personal. Este vorba despre .

Povestea începe în vremea Primului…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania va avea singurul Centru de Protonoterapie din sud-estul Europei

04:11, 14.05.2024 - In luna aprilie a anului curent a fost semnat Ordinul de Ministru prin care se inființeaza Grupul tehnic de lucru pentru construirea Centrului de Excelența pentru Diagnosticare și Tratament cu Protonoterapie, care insumeaza o investiție totala de 70 de milioane de euro, susținuta din fonduri structurale…

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Boala de care suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas s-a stins din viața la doar opt ani, dupa o lupta grea

12:21, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cantarețului de manele, s-a stins din viața la o varsta frageda, iar anunțul trist a fost facut de artist pe rețelele de socializare. Iata de ce boala suferea baiatul!

JOI: Expoziția „Pentru slava mai mare a lui Dumnezeu. Iezuiții in Transilvania”, la Muzeul Unirii din Alba Iulia

21:26, 24.04.2024 - JOI: Expoziția „Pentru slava mai mare a lui Dumnezeu. Iezuiții in Transilvania”, la Muzeul Unirii din Alba Iulia La Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va fi vernisata joi, 25 aprilie, de la ora 15:00, expoziția „Pentru slava mai mare a lui Dumnezeu. Iezuiții in Transilvania”. Inființat in secolul…

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul sau in conflictul cu Rusia

10:10, 19.04.2024 - Ucraina a decis sa-i acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat tarii sale, atacata de Rusia, a anuntat joi ambasadorul ucrainean in Franta, Vadim Omelchenko, la TV5 Monde, conform News.ro.

VIDEO: Ramona, mama și asistent personal din Alba, care de 20 de ani lupta cu prejudecațile și sistemul. Viața, dedicata copilului

19:05, 03.04.2024 - VIDEO: Ramona, mama și asistent personal din Alba, care de 20 de ani lupta cu prejudecațile și sistemul. Viața, dedicata copilului Ramona Rusan duce o lupta de 20 de ani. O lupta cu prejudecațile, cu sistemul medical și cu societatea. Este asistent personal, insa mai mult de atat este mama.  Mama a…

Flutur i-a intampinat personal pe pasagerii primului zbor Schengen venit de la Milano. „De astazi Suceava putem spune ca este acasa in inima Europei. Și Europa este acasa la Suceava in inima Bucovinei” (FOTO)

11:55, 31.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur i-a intampinat personal pe pasagerii primului zbor Schengen care a ajuns astazi de la Milano, din Italia, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. De precizat ca incepand de astazi, 31 martie, Romania a intrat in spațiul Schengen aerian și maritim.…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?