Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evadare șmecheră! Cum un român a fugit dintr-o închisoare din Franța

Publicat:

Un detinut roman a evadat de la inchisoarea din Pau (Pyrenees-Atlantiques) joi, scotand gunoiul din penitenciar, scrie digi24.ro.Condamnat pentru spargeri, romanul a fost repartizat la serviciile generale ale inchisorii, adica la curatenia unitatii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Judetul Constanta: Șofer condamnat la inchisoare dupa ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsa a primit barbatul

19:21, 18.04.2024 - La data de 17 aprilie a.c., politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Cogealac au identificat un barbat, de 57 de ani, pe numele caruia Judecatoria Constanta a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea…

Poliția a refacut traseul evadatului de la Rahova. Cum a fost prins criminalul condamnat pentru OMOR

13:01, 10.04.2024 - Intrebat daca evadatul planuia sa plece din țara, Despescu a raspuns: "Nu avem un rezultat despre intenție. Vedem cu toții ca s-a indreptat spre zona de domiciliu." Despescu a subliniat ca se va stabili daca el voia sa se razbune pe localnicii care au depus marturie contra lui dupa crima pentru care…

Franța refuza. Paul de Romania nu va fi extradat

20:00, 06.04.2024 - „Prințul” Paul de Romania nu va fi extradat in Romania din Franța, in urma deciziei definitive a Curții de Apel de la Paris. Alina Gorghiu  a spus ca procesul de extradare va fi reluat și ca se cauta soluții in acest sens. Paul  de Romaniei a  fost condamnat in Ferma Baneasa și a padurii Snagov. Acesta…

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Un șofer de tir din Romania care se uita la film in timp ce conducea a omorat un barbat in Franța

17:46, 15.03.2024 - Un accident de circulație a avut loc pe 7 martie la Saint-Goin (Pyrenees-Atlantiques): un camion care transporta porumb s-a ciocnit cu un utilaj de construcții. Un barbat in varsta de 39 de ani a fost ucis.


Ce parere ai despre aceasta stire?