Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan: „Ei au dolari, noi îl avem Allah!”. Preşedintele și-a convocat concetățenii la „lupta națională” denunţând RĂZBOIUL economic al SUA împotriva Turciei

Publicat:

Lira turca, in agonie de cateva zile! A inregistrat vineri o scadere abrupta a valorii sale, accelerata de anunțul american privind o creștere accentuata a taxelor de import și a declarațiilor acerbe ale președintelui Erdogan denunțand un „razboi economic” .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova il ironizeaza pe președintele Franței dupa infrangerea de la europarlamentare: „Francezii il resping pentru ca a incurajat razboiul impotriva Rusiei”

20:56, 10.06.2024 - Decizia șocanta a președintelui francez Emmanuel Macron de a convoca alegeri parlamentare in urma infrangerii zdrobitoare a partidului sau in sondajele de opinie din UE, precum și succesul extremei drepte in țarile de pe continent, au ținut prima pagina a ziarelor.

Are Ciolacu noutați despre candidaturile la NATO? „Erdogan a facut anunțul…”

23:15, 21.05.2024 - Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan, spune Marcel Ciolacu, intrebat daca a discutat cu președintele Turciei despre candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO. „Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan. Din cate știu., președintele Erdogan deja a…

Ciolacu, despre candidaturile la șefia NATO: Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan

21:20, 21.05.2024 - Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan, spune Marcel Ciolacu, intrebat daca a discutat cu președintele Turciei despre candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO.

Rasturnare de situație: UE contreaza SUA in razboiul economic desfașurat impotriva Chinei

14:16, 17.05.2024 - Uniunea Europeana trebuie sa evite o decuplare daunatoare de comertul global, in timp ce analizeaza impunerea de tarife pentru vehiculele electrice chinezesti si alte bunuri, a declarat miercuri comisarul pentru economie al blocului, Paolo Gentiloni, transmite CNBC.

Erdogan spune ca Israelul va ataca Turcia daca va caștiga razboiul impotriva Hamas: „Nu se va opri in Gaza”

16:46, 15.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, miercuri, ca Israelul va ataca Turcia „mai devreme sau mai tarziu” daca reuseste sa invinga in razboiul cu Hamas din Fasia Gaza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Netanyahu: Israelul este intr-o lupta existentiala impotriva „monstrilor Hamas”

19:51, 13.05.2024 - Razboiul din Gaza este o batalie pentru ca Israelul sa existe in continuare, a afirmat luni premierul israelian Benjamin Netanyahu, in contextul in care tara sa marcheaza Ziua Memoriala, potrivit DPA.

Legendarul Hakan Șukur se lupta sa supraviețuiasca in SUA: Nu mai am nimic. Erdogan mi-a luat totul

01:35, 25.04.2024 - Hakan Șukur , unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria Turciei, a fugit din țara și s-a stabilit in SUA, noteaza digisport.ro.Hakan Șukur risca inchisoarea sau chiar pedeapsa cu moartea, daca se intoarce in Turcia.

Erdogan incepe razboiul economic cu Israelul: Turcia interzice la export peste 50 de produse pentru Tel Aviv / Reacție dura a Israelului

14:10, 09.04.2024 - Ministerul Comerțului din Turcia a anunțat ca exporturile catre Israel vor fi restricționate incepand cu 9 aprilie.Sunt vizate 54 de produse, iar restricția la export va continua pana cand Israelul declara incetarea focului, a transmos ministerul.


Ce parere ai despre aceasta stire?